Calitate germana

Cu toate ca a trecut o zi, si am asteptat sa ma calmez, tot sunt nervos....
Luni dimineata a picat curentul. De pe la 10 pana la pe 2 au tot incercat sa sune de deranjamente. Ton de ocupat. Undeva pe la 2 si ceva a raspuns in final. Iritata doamna de la celalat capat al firului dorea detalii tehnice de ce si cum de nu avem curent. Noroc ca avem un specialist in familie, ca altfel nu eram obligat sa bajbai si sa vad ce are. I se explica ca sunt arse niste sigurtante in postul de transformare iar doamna de la Vaslui (ca mai nou call-centerul pe Moldova e la Vaslui) spune ca dureaza pana la 72 de ore ca asa e stipulat in contract. Din 20 de echipaje cat erau inainte
de privatizare, acum E-ON-ul are un singru echipaj pe tot judetul. Au inchis caseriile, call-centerurile din toate orasele, lasand unul central (regionalizare) in fundul Moldovei, tocmai la VS.
Marea firma germana nu a facut nicio investitie, sa repare sau sa inlocuiasca vreo instalatie electrica de cand au dat marele boof sdi au cumparat la un pret mic o retea de distributie. Ce-i drept ca ei nu au stiut ca reteaua e veche si cat de curand o sa cedeze, iar acum au tot felul de probleme.
Insa nu sunt profii de loc. Si sa nu mai aud de calitate germana ca innebunesc.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare