Treceți la conținutul principal

Calitate germana

Cu toate ca a trecut o zi, si am asteptat sa ma calmez, tot sunt nervos....
Luni dimineata a picat curentul. De pe la 10 pana la pe 2 au tot incercat sa sune de deranjamente. Ton de ocupat. Undeva pe la 2 si ceva a raspuns in final. Iritata doamna de la celalat capat al firului dorea detalii tehnice de ce si cum de nu avem curent. Noroc ca avem un specialist in familie, ca altfel nu eram obligat sa bajbai si sa vad ce are. I se explica ca sunt arse niste sigurtante in postul de transformare iar doamna de la Vaslui (ca mai nou call-centerul pe Moldova e la Vaslui) spune ca dureaza pana la 72 de ore ca asa e stipulat in contract. Din 20 de echipaje cat erau inainte
de privatizare, acum E-ON-ul are un singru echipaj pe tot judetul. Au inchis caseriile, call-centerurile din toate orasele, lasand unul central (regionalizare) in fundul Moldovei, tocmai la VS.
Marea firma germana nu a facut nicio investitie, sa repare sau sa inlocuiasca vreo instalatie electrica de cand au dat marele boof sdi au cumparat la un pret mic o retea de distributie. Ce-i drept ca ei nu au stiut ca reteaua e veche si cat de curand o sa cedeze, iar acum au tot felul de probleme.
Insa nu sunt profii de loc. Si sa nu mai aud de calitate germana ca innebunesc.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...