400

Mi-am adus aminte ca saptamana trecuta facusem un mic calcul si cam ma apropiam de 400 de articole. Iar acum dupa ce am modifica 99,9 ca se publicase de doua ori si l-am transformat in acel mesaj de analiza, am refacut calulul si am vazut ca am am ajuns la 399 de articole, deci asta e 400.
Eram curios cum stau fata de anul trecut. Si ainceput sa caut in arhiva cat am scris de din ziua de cand am facut un an, pana azi, in comparatie cu anul trecut. Credeam ca am scris mult mai putin dar de unde. Fix 59 de articole in amandoua etapele. Doar ca anul trecut pe vremea asta ma intorsesem de la munte, unde era zapada. Anul asta e zapada doar pe blog la mine. vacanta vine, e perioada sarbatorilor, cu totii am intrat in febra cadourilor dar nu e zapada, si daca nu e nu ai de ce sa te bucuri.
Cu ce ma laud de la 300 la 400? Cu o aniversare de un an de blog sicu un blog nou pe care nu am postat pentru ca nu gasesc ce sa postez. Am crezut ca ma voi bucura de luminile de craciun dar nu le-am vazut de loc. Ori nu sunt pornite ori le da drumul mai tarziu, pentru ca nu le-am observat. O sa ma duc in cautare de luminite si de atnosfera de sarbatoare si o sa postez pe Povesti urbane. Nu imi propun nimic pe mai departe, pentru ca imi este tot mai greu sa scriu.
Am zile in care nu am ce sa scriu si zile in care nu ma pot oprii (vezi ieri). Dar imi doresc sa ajung cat mai repede la 500.
Pe... la mai multe :))

Comentarii

Postări populare