Treceți la conținutul principal

Shakira?
O puştoiacă de 14 ani din Urziceni a reuşit să o pună într-o situaţie jenantă pe... Shakira. Ce-i drept, fără voia ei. Totul a pornit de la o melodie şi câteva poze. Melodia româncei şi pozele Shakirei.

Sânziana este Shakira din Urziceni. Puştoaica a creat confuzie pe internet cu "Save me from fire", o melodie scrisă de Crina Mardare, în care vocea fetei seamănă izbitor cu cea a Shakirei. Fata a pus melodia pe internet iar ce a urmat, este demn de un scenariu de film. Cineva a luat melodia, a pus câteva poze şi a notat-o drept noul single al Shakirei. Iar publicul nu a rămas indiferent. În câteva zile, piesa a înregistrat peste 45.000 de vizionări.

"Wow, piesa este extraordinară! Abia aştept să apară albumul", "... Minunat cântec, Shakira! ...ca întotdeauna..., o artistă excelentă..." sunt numai câteva din mesajele postate de fanii cântăreţei din Columbia.

La scurt timp, Sânziana a început să primească mesaje prin care era ori felicitată, ori blamată de admiratorii Shakirei. Şi forumurile de specialitate au explodat.

"Este o farsă! Melodia este a unei fete de 13 ani din Romania, pe nume Sânziana. Este fană a Shakirei şi îi place să-i cânte piesele, pentru că vocea ei seamănă cu a Shakirei", "A făcut o treabă bună. Chiar dacă nu e piesa Shakirei, o ascult întruna!" au scris mii de oameni din întreaga lume.

Un lucru este cert. Nimeni nu ar fi crezut că o copilă din România poate să cânte la fel de bine ca o artistă care a vândut milioane de albume în întreaga lume. Iar acest lucru a stârnit interesul presei din Columbia.

Sânziana a fost contactată de un post de radio din Columbia şi a dat primul ei interviu.

Deşi este un mare fan Shakira, românca vrea să îşi creeze propriul drum în viaţă, însă recunoaşte că a fost influenţată de stilul cântăreţei. Pentru moment, Sânziana cântă într-o trupă rock, împreună cu trei puşti de vârsta ei.

Antena 3

Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...