Treceți la conținutul principal

End of session

Sau ca sa o spun in romana: Sfarsit de sesiune :))
Au trezut toate. Au trecut noptile in care invatam pentru ca ziua era prea cald. Zilele in care ma topeam in pat, asteptand sa treaca soarele dincolo de camin si sa nu imi mai incalzeasca geamurile transformand camera asta de camine intr-un cuptor giganti. Orele in care transpiram ca un porc si toate hainele de pe mine se lipeau. De dusurile repetate cu care incercam sa ma improspatez si sa ma trezesc, de cafelele pe care le beam cu fiecare ocazie pe care o aveam, de sticlele de apa cumparate de la magazinul de jos la suprapret, ce se adunau pe langa sacul de gunoi, de xeroxurile de la cursuri, de cursuri, de seminarii, pasi la preoiecte, copii dupa proiecte, carti de la biblioteca, plimbari prin locuri racoaroase, stat in fata caminului, zvoniada despre cum va fi exameinul, despre cum a fost, de la cei ce au dat inainte, de emotii, de stress, de somn putin, de bucuria de dupa, de iesile dupa examen, de Karin, care este mult mai plin decat de obicei, de trezitul de dimineata in ziua examenului, de aglomeratia din trafic, de parcarile pline, de tinuta de examen, si de tot ce mai e si am uitat sa spun.
Si acum ma voi odihnii un pic, ca merit si apoi o voi lua de la capat, ma asteapta o vara calduroasa pe care o voi petrece pe santier si pe care mi-o doresc atat de mult pentru ca vreau sa fac ceva.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...