Aglomeratie

Vreau sa incep articolul spunand ca sunt mandru sa fiu absolvent liceului numarul 8 din tara, conform galei Zece pentru Romania si sa fiu locuitorul al celui de-al cincelea oras din tara (curatenie, civilizatie, conditii), tot dupa 10 pentru Romania.
As mai vrea sa ma laud cu carnatii mei ce au iesit mai buni ca niciodata si sa ma plang ca a trebuit sa fac si caltabosii, ceea ce nu suport.
Apropos, am fost la Avatar aseara. Imi jurasem la un oment dat ca nu o sa merg si asta pentru ca trailerul filmului e de cacat. Am inteles total pe dos povestea, din cauza trailerului. Filmul e superb din punct de vedere al efectelor (dupa el, ma cac pa 2012) dar ca poveste este un pic cam plictisitor si epic. Dar lumea ceata si peisajele, plantele si vietuitoarele de pe planeta sunt de vis.
Nu stiu daca merita sa il vezi 3D pentru ca nu are atat de multe efecte de 3D, dar pentru alea cateva ar merita. Oricum cred ca filmul se vede foarte bine si pe un ecran normal.
Pana maine, cand merg la patinuar vreau sa mai citesc ceva din Simbolul Pierdut, carte ce este atat de bine scrisa si depaseste cu mult Codul lui Davinci. Cat despre proiecte si socoala. Mau au de asteptat...
Pe curand...

Comentarii

Postări populare