Salut

Am impresia ca nu am mai avut conexiune de mult. Cu toate ca in sesiune am mai postat insa nu am simtit conexiunea aceea fata de bolg.
Sunt in vacanta. Imi plac la nebunie vacantele pentru ca pot sa fac ceea ce vreau. Dorm cat vreau si nu dau socoteala nimanui.
Am ajuns sa am timp doar acum sa mai citesc si o parte din timp o petrec facand asta. Ma linisteste foarte tare. In rest, uit la serialele la care nu am mai avut timp sa le urmaresc si fac vizite persoanelor de care imi era dor.
Si ca in fiecare an, in vacanta intersemestriala merg la prietenii mei din Bucuresti. Plec joi si o sa stau pana sambata. Abia astept sa ma distrez in orasul ala care ma oboseste si fara sa fac nimic.
De aceea dorm cat mai mult zilele astea, sa am energie in plus si dupa ce o consum in capitala.
Din pacate in curand vacantele vor fi tot mai scurte si mai lipsite de fapt. Anii de copilareala is mai putini decat degetele de la o mana. Cu toate ca asept sa termin scoala si sa imi incep propia viata, o parte din mine, egoista inca isi mai doreste sa fie responsabilitatea cuiva, sa faca ce vrea, in perimetru alocat, insa sa aiba foarte putine indatoriri. Dar din pacate nu sunt un copil de bani gata si nici nu imi doresc asta asa ca ma bucur din plin de timpul putin ce mi-a mai ramas.
Pe curand...

Comentarii

  1. Cred ca toti ne dorim sa mai copilarim putin. Din pacate asta e imposibil, si macar din cand in cand e bine sa ne gandim la ceea ce am fost, si ce ne dorim sa fim. Sa nu uitam de unde am plecat si sa incercam sa mai facem din cand in cand o incursiune in trecut. :)
    Ti-am pregatit o leapsa cu cele 10 porunci. Te invit sa o "dezvolti"si tu. Vacanta frumoasa si pretrecere placuta. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa incerc leapsa aia cand sjung in iasi. Ac nu prea am chef sa fac ceva ce mi se cere :P. Sunt in vacanta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare