Treceți la conținutul principal

Ca la noi, la nimeni

Am inceput facultatea cu mare tam+tam, de luni. Ce era sa ne mai lese zilele noaste de drept libere? Era aztat de ciudat sa incepem de miercuri? Nu, noi trebuie sa fim mai cu mot si sa incepem inainte. Si macar daca incepem hai sa incepem calumea.
Am asteptat in fiecare zi sa se afiseza grupele si nici azi, dupa o saptmana nu au fost afisate. Hai ca noi de la engleza, anul 3 am ramas tot 4 grupe, dupa orar, si am stiut cum si unde sa mergem dar cei din anul 4 apareau 2 grupe la orar si ei fusesera 3 anul trecut asa ca nu stiau cum si cu cine sa mearga la seminarii. Cei din anul trei, mai putin engleza, au intrat pe specializari si nu stiau la ce sectie se afla, daca au intrat la civile sau sunt la CFDP.
Colac peste pupaza se modifica vineri orarul. Cei de la CCIA sunt de fapt 4 grupe asa ca noi ne mutam mai incolo cu o grupa si astfel sunt grupa 8 (3308). Celor din anul 4 ICE li se face dretate si le afiseaza in orar trei grupe dar care sunt nimeni nu stie. Listele nu sunt afisate. Cred ca nu s-au facut modificari astfel incat sa migreze oameni de colo pe colo si ma trezesc cu grupa praf!
Dar nu ma mira, ca la noi la nimeni!
Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...