Treceți la conținutul principal

Farmacii si Cazinouri

Pana de curand, in fiecare cartier era cate o farmacie. Stiu zone in Bacau unde sunt cate 3 farmacii in aceasi zona, chiar cate doua la parterul acelusiasi bloc. Daca farmaciile s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie, pentru ca tot omul se imbolnaveste si romanuli ii este mai comod sa meargaq la farmacie decat la doctor (ca nu e doctorul la parterul blocului si la farmacist nu ii da bani ca sa ii zica ce sa ia), mai nou s-au inmultit si cazinourile.
Am auzit la tv, in timp ce scriam, ca nu mai e Moldova cea mai saraca regiune din tara, ci Oltenia, asta dupa ce au terminat de discutat despre Principele Albert de Monaco. Si acum sa unesctot ce am scris acum intr-o chestie logica pentru ca am impresia ca nu are sens ce am scris.
Principele Albert de Monaco face azi o vizita oficiala in Romania. La conferinta de presa cu Traian Basescu, presedintele jucator, a anuntat ca discutat cu principele despre probleme politice si economice iar principele a venit cu idei pentru trecerea peste criza.
Monaco nu are nici un fel de putere politica in Europa, cu siguranta ca mai multa putere politica are Romania, adica tot un zero, dar mai mic. CAt despre economia Monacolui... este realizata de cazinouri si zilele trecute la tv arata o greva a bugetarilor din Monaco ce nu isi mai primisera salariile de nu stiu cat timp. Deci ce sfaturi sa ne dea noua principele? De fapt cred ca a fost o chestie de periaj de ambele parti. Principele s-a simtit mare iarBasescu bagat in semama, dupa ce a fost izolat de toata Europa.
Cum de la o vreme s-au inmultit cazinourile prin oras, si cum Principele Albert ne da sfaturi, ar fii bine sa dezvoltam si mai tare industria asta a jocurilor de noroc si langa o farmacie sa facem un cazino si astfel au ee castigat si farmaciile din calmante.
Rau am mai ajuns...
Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...