Hoti de onoare


Ma intorc la o mai veche dragoste de-am mea si anume cronica de film.
Nu am mai simtit sa fac asta, nu ca nu am vazut filme bune, ci nu am avut ce spune. Insa in cazul filmului "Hoti de onoare" ce are ca personaje principale pe Morgan Freeman, Antonio Banderas si Marcel Iures. Pe langa cele 3 varfuri ale generatiilor lor, filmul are si o tema ce mie imi place mult: Hoti de lux. In paleta de Ocean's, Italian Job sau alte filme cu hoti, apare acum si Hoti de onoare.
Si sa nu uit sa va spun ca hotii isi coordoneaza toata activitatea cu un iPhone. astfel, pe langa House M.D., Desperate Housewivesi si Sex Drive, mai vad un film in care este folosit iphoneul si chiar aici este valorificat (I love my (i)Phone).
Jack Monahan (Antonio Banderas) este un hot amator a carui viata nu este deloc usoara. Soarta sa se va schimba insa odata cu intalnirea cu Ripley (Morgan Freeman), un coleg de bransa cu un background profesional mult mai bogat decat al sau.
Cum Ripley trebuie sa returneze o datorie foarte mare unor mafioti rusi pentru care acestia il ameninta cu moartea, el decide sa puna la cale o lovitura de o anvergura deosebita antrenandu-l si pe Monahan pe care il va coordona din umbra: subtilizarea unor valoroase oua Fabergé depozitate in seiful unei mari fabrici rusesti de bijuterii. Spre deosebire de Ripley, care dupa rambursarea datoriei, doreste sa se retraga din bransa, Monahan isi tese planuri marete in legatura cu prada tintita. (sursa)
Pe curand...

Comentarii

Postări populare