Daca si ei, ce sa te mai astepti de la altii mai mici?

Iurie Darie (81) e unul din actorii mei preferati romani, A fost unul din cei mia frumosi barbati si ravniti la vremea sa si totodata si un mare actor. Anca Pandrea (64), actrita de teatru de papusi mi s-a parut o femeie ce vrea sa fie deschisa, purtand rochii scurte si decolteuri cu toate ca are o varsta inaintata, poate pentru ca inca se credea pustoaica la care s-a uitat maturul actor.
Ii vazusem acum o luna la Premiile Confidential, unde s-au pupat vulgar cu limba, in emisune, aratandu-si astfel iubirea ce si-o poarta.
Insa ceea ce a aparut azi la tv si pe net e de nectezut. Fotografii xxx cu cei doi mari actori, vrand sa demonstreze cat da neconventionali sunt, sau ce??? Este grotesc!
Ce sa te mai miri cand Printul Biancai ii puzeaza cocoselul in fata laptopului sau cand Nikita se filmeaza cand are realtii sexuale cu partenerul ei? Ce sa te mai mire de toate scandalurile sexuale cand ei doi fac un astfel de show ieftin. Din pozele din dormitor se vede cat de prost traiesc, peretele e murdar iar cainele e slab. Pentru bani s-au vandut in halul asta? Nu i-a mai luat nimeni in telenovele si cum salariile de la teatru sunt mici s-au hotarat sa isi vanda viata sexuala? I-au apucat ce l-a apucat pe Columbeanu mai la tinerete?
Sau ce sa inteleg din mizeria asta?
Mi-e rusine mie de ei!
Rusine!

sursa

Pe curand...

Comentarii

Postări populare