Nu e vina mea, e scris in stele

In ultima perioada, mai mult ca niciodata, am tot auzit afirmatii de genul: "Horea, de ce nu esti si tu mai romantic?" sau "Horea, ai grija cum iti dai drumul la gura, ca o sa ti-o iei intr-o zi".
Asta-s eu si daca nu va place, nu aveti ce face!
A, nu. Ca omul se schimba. Si ca daca vrau sa fiu mai bun, pot. Da, dar tot aia care cred ca omul se poate schimba asa la 180 de grade, sunt cei care citesc horoscopul zilnic si cred ca o sa li se intample ceea ce scrie acolo. Pai daca voi credeti ca eu pot sa ma schimb, de ce credeti ca stelele va dicteaza ziua, si nu voi.
Atunci, nu e vina mea ca sunt asa, e scris in stele.

In ultima saptamana am vazut pe facebook trei articole despre zodii. Primul articol a fost "Semnul zodiacal care e rece ca ghiata". Era postat de Prima TV, te ducea pe Libertatea iar de acolo pe Unica. Deci, intr-un final, din click in click, am aflat ca:


Lipsiți de afectivitate, mereu motivați și concentrați pe carieră. Este vorba despre reprezentanții zodiei Capricorn, considerat cel mai rece semn din zodiac. Capricornul este un semn cardinal de pământ. Reprezentanții acestei zodii au spirit de inițiativă, se pricep să facă planuri și să le implementeze și știu întoteauna de unde să înceapă și au mereu motivația de a finaliza proiectul. S-a născut să progreseze, să înainteze rapid în orice domeniu la care excelează. Nu suportă să nu întreprindă o acțiune care să nu aibă un scop precis, orice altă activitate fără un obiectiv, făcută doar de amorul artei, este considerat inutil. Sunt persoane performante, muncitoare și… atrase de putere. Pentru ei puterea semnifică siguranță, stabilitate.
Din articol mai aflam ca cei nascuti in zodia Capricornului nu se indragostesc nebuneste si propozitia ce il defineste este "Eu folosesc".

Doua zile mai tarziu, am dat, pe aceasi filiera, de un articol care se numea "Cat de sincere sunt zodiile". De acolo am aflat ca sunt trei zodii care spun mereu adevarul: capricornul, varsatorul si scorpionul.

Capricorn: Ar trebui să fie cel puţin în joc viaţa unui om sau salvarea propriei cariere sau căsnicii ca să decidă Capricornul că o minciună ar fi mai de folos decât adevărul. Altfel, are ambiţia de a fi corectitudinea întruchipată, aşa că nu va apela cu uşurinţă la minciuni.
Iar aseara, mi-a pus capac zodiacul pasaresc. Ma uitam la X Factor cand un concurent a spus ca are tatuata o bufnita pe brat pentru ca e zodia lui din zodiacul pasaresc. Curios din fire, am cautat imediat sa vad ce zodie sunt eu, starc, sau heron.

24 Decembrie – 20 Ianuarie Stârc (heron)
Stârcul e un caracter înşelător.
Deşi poate fi o persoană singuratică pentru o mare parte din timp, el are totuşi nevoie să se stabilească în comunităţi în care să cunoască pe toată lumea.
Se poate împotmoli cu uşurinţă în diverse probleme dar este destul de puternic pentru a le face faţă.
Natura lui nesigură îl conduce de multe ori în aşteptarea şi acceptarea cu uşurinţă a complimentelor.
Alte caracteristici: Stârcul îşi urmăreşte prada singur şi cu multă răbdare.
Cei mai mulţi stârci trăiesc şi îşi fac cuiburi în colonii mari; altele sunt sociabile numai în perioada de reproducţie, iar unele trăiesc în totalitate izolate.
Uneori stă nemişcat, ca paralizat. Evită pericolul mai degrabă alergând decât zburând.

Mai are rost sa comentez ceva?
Pe curand...

Comentarii

  1. Cred ca sintem amindoi capricorn :)
    Mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu zic sa nu te agiti prea mult pe tema asta. Cel mult sa te amuzi.
    Daca ar fi sa cred tot ce se spune despre femeile din zodia Pesti ...
    Viata oricum e frumoasa, nu?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare