Bolt


Animatia Disney ne prezinta aventura unui catel ce se crede super erou si pentru ca universul lui se destrama, trebuie sa o salveze.
Filmul vrea sa demonstreze de fapt ca cel mai bun prieten al omuli este cainele, care iti este fidel si crede in tarie in lumea lui. Pisicile sunt rele si antipaticd iar porumbeii sunt prosti, dar prosti. Si... hamsterii... care sunt creduli dar visatori si ambitiosi gi dornici de depasire a conditiei. Si pisicile sunt rele, malefice, perverse. Dar cred ca am mai spus asta :P.
Ar trebuii sa zic ca pisica e totusi cea realista si isteata, in toata povestea asta? Nu cred, ea e perversa, e rea, e malefica. Dar atunci cand pune suflet, devine cel mai bun animal. E rece si distanta, isi face greu prieteni dar cand reuseste sa faca asta devine fidela. Pisica e alintata dar nu vrea sa se vada asta pentru ca asta e punctul lor sensibil si dupa cum ziceam e perversa. Iar Bolt si hamsterul nu sunt prostuti ci fideli.
Mesajul(pentru ca toate animatiile au un mesaj pozitiv)? Trebuie sa crezi in puterile tale si doar asa vei reusii.
Merita sa va uitati la film, e o animatie ce merge vazuta in familie, acum ca tot e vacanta :D.



Pe curand...

Comentarii

  1. L-am vazut acum cateva zile, si pe langa faptul ca am ras cu pofta, l-am recomandat tuturor. E un film excelent pentru cei majori care inca se cred copilasi ;))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare