Prieteni cu beneficii

Te uiti in filmele americane si vezi acei "fuck friends" si te gandesti daca o sa ai si tu parte de asa ceva. mentalitatea romaneasca e destul de primitiva, datorita doctrinei crestine ce iti impune anumite constrangeri morale. Si americanii din filme catolici sunt cei pudici, cei ce nu fac toti nebunii prostestanti. Acum nu zic sa iti schimbi religia pentru a avea un spirit liber ci sa poti sa vezi mai departe, scotandu-si acei ochelari de cal. Am mai avut cateva articole despre cat de repede numeste romanul o femeie tarfa si barbatul obsedat sexual, insa in acest articol nu vreau sa vorbesc despre asta.
Ar fii fain la la un moment dat sa ai un prieten cu beneficii. E estul de greu pentru ca nu trebuie sa fii gelos pe el daca iese cu altcineva, se culca cu altcineva. Trebuie sa iti fie un bun prieten, un om in care sa ai incredere dar tototata sa fie ce iti ieste si persoana iubita insa fara a implica dragostea ci doar beneficiile. E ca un fel de afacere. Amandoi avem nevoie de asta, nu vrem sa ne implicam intr-o relatie sentimental si tu esti persona potrivita.
Eu as impartii acesti preteni cu eneficii in doua categorii dupa perioada in care ii ai. Sunt aceia cu care experimentezi. De obicei femeia matura ce il invata pe baiatul tanar, cand nu e iubire de fapt e mai mult beneficiu si acei prieteni clasici pe care ii ai cand nu mai ai timp de o relatie, de fapt nu ai timp sa cauti pe cineva si pana apare acel cineva ai acest prieten care este in aceasi situatie ca si tine.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare