Treceți la conținutul principal

Prieteni cu beneficii

Te uiti in filmele americane si vezi acei "fuck friends" si te gandesti daca o sa ai si tu parte de asa ceva. mentalitatea romaneasca e destul de primitiva, datorita doctrinei crestine ce iti impune anumite constrangeri morale. Si americanii din filme catolici sunt cei pudici, cei ce nu fac toti nebunii prostestanti. Acum nu zic sa iti schimbi religia pentru a avea un spirit liber ci sa poti sa vezi mai departe, scotandu-si acei ochelari de cal. Am mai avut cateva articole despre cat de repede numeste romanul o femeie tarfa si barbatul obsedat sexual, insa in acest articol nu vreau sa vorbesc despre asta.
Ar fii fain la la un moment dat sa ai un prieten cu beneficii. E estul de greu pentru ca nu trebuie sa fii gelos pe el daca iese cu altcineva, se culca cu altcineva. Trebuie sa iti fie un bun prieten, un om in care sa ai incredere dar tototata sa fie ce iti ieste si persoana iubita insa fara a implica dragostea ci doar beneficiile. E ca un fel de afacere. Amandoi avem nevoie de asta, nu vrem sa ne implicam intr-o relatie sentimental si tu esti persona potrivita.
Eu as impartii acesti preteni cu eneficii in doua categorii dupa perioada in care ii ai. Sunt aceia cu care experimentezi. De obicei femeia matura ce il invata pe baiatul tanar, cand nu e iubire de fapt e mai mult beneficiu si acei prieteni clasici pe care ii ai cand nu mai ai timp de o relatie, de fapt nu ai timp sa cauti pe cineva si pana apare acel cineva ai acest prieten care este in aceasi situatie ca si tine.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...