Britney a lansat videoclipul controversatei piese 'If U Seek Amy

"If U Seek Amy", al treilea single de pe albumul Circus, a starnit critici inca de la lansare, atat din cauza versurilor, cat si a imaginilor. Acest lucru nu a impiedicat-o insa pe Britney sa scoata pe piata mult asteptatul clip, anunta HuffingtonPost. Britney Spears care in prezent se afla in turneul de promovare al ultimului album, joaca doua roluri in noul single, cel al nevestei plictisite, dar si al fetei sexy, ahtiata dupa petreceri. De altfel, videoclipul are caracter de orgie, potrivit citicilor.

Insa ceea ce a starnit cu adevarat furia specialistilor in etica este o interpretare a titlului "If U Seek Amy", care, daca este rostit cu voce tare si repede se transforma in "Fuck Me".

Parents Television Council din America ii avertizeaza astfel pe parinti cu privire la noul single al artistei si indeamna posturile radio sa nu emita aceasta melodie, care, potrivit organizatiei non-profit, "incalca legi impotriva indecentei".

"Nu este vorba despre o interpretare gresita sau de vreo rastalmacire. Fraza 'if u seek' transmite de fapt cuvantul f...k, cat despre cuvantul Amy, rostit de asemenea cu rapiditate, produce un sunet asemanator cu 'me', mai ales ca nu este vorba de nicio fata pe nume Amy in piesa", isi explica acuzatiile presedintele PTC, Tim Winter.

"Ar fi de inteles ca un astfel de cantec, cu asemenea versuri, sa fie inclus pe un cd doar pentru fanii care doresc sa-l asculte, insa nu ar trebui promovat de statiile publice de radio, la ore cand multi copii asculta", a mai declarat Winter.

Conflictul nu a oprit insa posturile de radio sa difuzeze piesa, astfel ca, statii de top au emis single-ul de-a lungul acestei saptamani, indeajuns de mult pentru a intra in top Billboard.



Sursa.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare