Nikita, la femme non la vache


Nu stiu cati din voi isi mai aduc aminte de Nikita, serialul ce a difuzat la incpeutul anilo 2000 pe PRO TV. Eu unul eram indragostit de Peta Wilson, care o juca pe Nikita si tot odata aveau un crush pentru o colega de clasa careia ii spuneam in secret Nikita. Serialul, ce a avut 6 sezoane a influentat multa lume, mai ales pe scoafa aia ce apare la tv, cu acelasi nume, pe care si l-a dat dupa ce a vazut serialul.

Putini insa stiu ca serialul canadian, are la baza un film frantuzesc, turant in 1990. In filuml original Nikita era bruneta si este interpretata de catre Anne Parillaud.


La 20 de ani dupa ce a aparut filmul si la 13 dupa serial, CW, lanseaza, in stilul caracteristic, o continuare/ remake dupa originalul Nikita.
CW este un mic post de televiziune din SUA, lansat in 2007, ca unire a Paramount TV si WB TV si apartine jumatate jumatate CBS Company si Warner Bross. Postul tv este cunoscut pentru seriale ca Supernatural, Smallvilee, Gossip Girl, Vampire Diares, dar si pentru ca acum 2 ani a lansat serialul 90210, o continuare a celebrului Beverly Hills, serial in care apare constant in primul sezon Kelly, ce acum este psihologul liceului si are o sora ce este unda din protagonistele serialului. Pentru ca sa atraga audienta in serial au mai aparut Brenda si Donna, insa in sezoanele urmatoare serialul isi croieste propriul drum cu noii liceeni. Vazand ca au succes cu 90210, postul tv lanseaza anul trecut Merlose Place, insa serialul este oprit dupa un sezon pentru ca nu prinde la public.
Anul aceste CW merge mai departe si propune Nikita ce are nume mari pe afis. Nikita revine bruneta si este interpretata de Maggie Q (M:I 3, Die Hard 3), alaturi de Shane West (A Walk to Remember, Echelon Conpiracy) si Lydsy Fonseca (Neveste Disperate, How I Met Your Mother).
Actiunea serialului are loc la 6 ani de la racolarea Nikitei in agentia secreta, Nikita fiind acum fugara, incercand sa se razbune pe cei ce i-au distrus viata.

Eu zic ca serialul va avea succes si ca va rula cativa ani.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare