La Multi Ani Romania(A venit iarna)

Gata greva. Si ce daca are si ea blog. Sa il citeasca cine o vrea, eu nu.
Azi era sambata (de fapt ieri ca e 1 ceasul). Abia acum mi-am revenit din amorteala de la frig. A, sa scriiu pe placul Laviniei ca ea a zis ca o sa scriu azi. Am iesit la o mica plibare pentru ca ma plicitseam de moarte si am ajuns la Q care a propus o plimbare pe jos prin Iasi, dar pana la urma am sta in fata la CH(Facultatea de Chimie) de vorba despre boschetari labagii si jocuri pe tv, scoala si colegii de la tara. Si totul a pornit de la ocafea in fata la 11 si instructiunile tampite de la interfon.
Dar vreau sa scriu despre altceva. A trecut un an si ceva de cand s-a formit grupul asta din grupa. La inceput era mai multi. Au aparut altii pe parcurs dar au plecat multi. Am rams noi cei de acum, nebuni, plini de viata, ce stim sa ne distram si pe scarile unei facultati cand inghetam de frig. Ieri
(de fapt alaltaieri), de Sfantul Andrei am relizart ca ne cunoastem de un an. De fapt atunici s-a alturat Q grupului, cand eu nu am fost la petrecerea lui Tudose. E un sentiment ciudat cand te gandesti cum atrecut timpul si cate amintiri avem. Imi sunt atat de dragi si ma inteleg atat de bine cu ei. De fapt imi pare bine ca am ramas mai putini pentru ca am ramas cei ce avem incredere in noi. As vrea sa iesim pe Ceta sa sarbatorim aniversarea noastra.
totodata ma gandesc si la prietenii mei de acasa, la care tin atat de mult, cei care vor ramane mereu in inima mea cu toate ca nevedem destul de rar.
Pe curand...

Comentarii

  1. Arata foarte bine blogul tau. Dar cu ce ocazie schimbarea? Ai trecut de la verde3 la albastru...Hmmm

    RăspundețiȘtergere
  2. nu pentru ca ai schimbat si tu blogul ci pentru ca am iesit din greva :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare