Nesimtire de Bacau

De cand a dat faliment Bancorexul (pentru astia mai mici, Bancorex a fost o banca ce a dat faliment in 1999) spatiul in care isi desfasura activitatea a fost preluat de Administratia Financiara. De atunci a inceput nebunia pentru noi, cei care locuim deasupra fostei banci. Parcarea a fost gandita pentru cativa clienti, cat avea banca si nu pentru puhoiul de lume ce vine la Administratie. Asa ca oamenii ce au treaba pe acolo au inceput sa parcheze in parcarea blocului, parcare ce are locurile concesionate de catre locatari. Daca incerci sa parchezi in timpul programului administratiei, nu ai unde, iar daca nu pleci de acasa cu noaptea in cap, ai sanse sa nu ai pe unde sa iesi. Asa am patit si eu cand am plecat la Iasi. Un marlete cu Logan s-a gandit sa blocheze accesul in parcare. Am stat calm si am asteptat 10 minute. Apoi am intrat in Administratie si am intrebat daca e cineva cu masina aia si nu mi s-a raspuns.
Atunci am hotarat sa o iau pe trotuar si sa ies cu masina pe la trecere de pietoni, insa am observat politia undeva langa casa lui Nicu Enea. Ce sa fac, sa risc si sa fiu prin si sa mi se ia carnetul? NU! Ma duc la ei. Am lasat masina in parcare si am plecat spre masina politiei.
Langa masina 4 politisiti. Le-am dat buna ziua si le-am spus problema mea. Nu tine de ei, tine de politia locala insa unul din politisti a venit cu mine sa vada despre ce e vorba si sa sune el prin statie la cei de la locala sa vina sa ii blocheze roata. O blocheaza, o blocheaza, dar eu cum ies. Il intreb pe polisitist daca imi da voie sa ies pe trotuar si imi spune ca da. Insa era bordura cam ridicata si nu prea puteam sa ies. Intre timp pleaca politistul si vine cel ce parcase pe trotuar, din cauza caruia nu puteam sa merg in directia opusa, sa ies pe partea cealalta. Il pilotez pe ala sa iasa, ala ma piloteaza pe mine, si cu chiu cu vai, dupa jumatate de ora, am iesit.
Si pentru ce? Pentru ca un marlan a parcat fix in calea de acces, sub semnul pe care scrie "Va rugam nu parcati. Cale de acces"? Asa ceva nu se poate. In orasul asta se circula ca la nebuni. Ti se taie calea, ti se blocheaza accesul si daca ai gura sa comentezi sar la bataie.
Astia chiar vor sa ma scoata din Zenul meu japonez...

Pe curand...

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare