Cougar Town - The End


 A fost odata ca niciodata un serial de comedie la ABC, numit Cougar Town. Serialul ce o avea protagonista pe Courteney Cox si creat de mintea din spatele Scrubs, vroia sa spuna povestea unei femei de 40 de ani, ce a divortat si a realizat ca nu si-a trait deloc viata. Ramasa insarcinata in facultate, renunta la studii ca creasca copilul, iar acum la 40, isi da seama ca nu are nimic de facut, asa ca incepe sa iasa la agatat. De aici si numele de Cougar Town.

Insa povestea asta nu a tinut mult si pana la sfarsitul sezonului, serialul s-a transformat dintr-o comedie cu tente sexuale, intr-una despre un grup de prieteni de 40+ ce beau mult vin si fac tot felul de prostii.

Serialul a rezistat trei sezoane la ABC, audientele nu erau foarte bune insa exista o comunitate de fani si critici care laudau serialul, asa ca TBS l-a preluat pentru inca 3 sezoanne. Azi am vazut ultimul episod si am ramas nostalgic. E a doua oare cand se termina serialul asta si acum e pe bune. O sa-mi lipseasca echipa nebuna si textele de la genericul de inceput de serial.
Pentru ca serialul si-a schimbat total povestea, au existat speculatii ca isi va schimba si numele. Lucrul asta nu s-a intamplat niciodata, cu toate ca se credea ca sunt sanse mari sa se intample cand s-a mutat la TBS.
In onoarea serialului, ultimul episod a rulat cu numele Sunshine State, numele ce trebuia sa il ia serialul de la sezonul 2.
O sa-mi lipseasca Cul-de-Sac Crew, insa sunt sigur ca Bill Lawrance o sa revina cu un serial la fel de bun cat de curand!
Pe curand....

Comentarii

Postări populare