Treceți la conținutul principal

2000+

Am realizat ieri ca am trecut de pragul de 2000 de articole pe blog. 2000 nu pare un numar atat de mare, la prima vedere, dar in cazul meu sunt opt ani si jumatate. Daca ma uit in urma, la articolele scrie, imi dau seama ca s-au schimbat atat de multe. In prmiul rand nu mai scriu despre toate nimicurile persoanale si nu prea mai folosesc nume de persoane. Un sfert din articolele mele sunt despre Japonia (doi ani plini de articole), o optime despre carti si o alta optime despre filme si seriale. Blogul asta a crescut odata cu mine si o sa mearga atata timp cat o sa simt ca ma ajuta sa cresc. De saptamana asta sunt peste 2000 de povesti din viata mea pe care le-am imparatsit cu voi, atunci cand am simtit nevoia.
M-ati apreciat, m-ati certat sau m-ati injurat dar mare parte din voi ati fost aici de fiecare data, fideli acestui blog. Si pentru asta va multumesc. 

Balada Cacatului motat e inca cel mai bizitat articol. Urmatorul clasat, cu jumatate din vizualizari e articolul cel mai furat. Fluturele monarh si fluturile vice-rege a fost furat de altii si repostat pe blogurile lor de cateva ori bune. Numai eu am descoperit vreo 5 astfel de articole. In top 5 e si reteta mamei de chiftele de post ce e citita si recitita in fiecare post.

Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...