Treceți la conținutul principal

3 filme


Saptamana trecuta, dupa ce ca am fost la Iasi la o marire ce nu am mai dat-o, long story, am vazut si 3 filme ce merita atentia voastra. Dupa lunga perioada in care nu am mai vazut nici un film, fiind captat de seriale, am inceput timid, sa vad filmele rexomandate de cunostintele mele. primul film a fost Butterfly on a Weel, un thriller psihologic cu Pierce Brosnan in rol negativ. Exista familii ce par perfecte, a caror poveste pare a fii de reviste, insa in spatelort acestor povesti se pot ascunde secrete.


Si daca tot venii vorba de Pierce Brosnan, o sa va propun un alt film, Mamma Mia. Muzicalurile sunt unele din filmele mele preferate. Dar de obicei intr-un muzical faci muzica dupa actiune. In Mamma Mia este total invers Muzica formatiei Abba, s-a lipit perfect pe actiunea povestii de comedia romantica. Daca nu ar fii cantat in film muzuca asta minunata atatia mari actori, filmul ar fii fost o alta comedie romantica cu tema nuntii. Asa am auzit-osi eu pe Meryl Streep cantand, si canta fenomenal. Citisem intr-o revista ca Meryl s-a luptat cu Madonna pentru rolul din Evita si a declarat la vremea respectiva ca o va omora pe aceasta daca va lua rolul. Nu s-a tinut de cuvant si azi ne putem bucura de amandoua.


Cine spunea ca Matrix nu a influentat cinematografia, s-a inselat drastic. Ideea e interesanta dar filmul incearca sa fie un matrix al Universal Pictures,cu gloante ce se deplaseaza circular si cu personaje ce opresc timpul, exact ca in Matrix. Dar cum mie mi-a placut Matrix, mi-a placut si asta. pacat de Angelina ca e atat de slaba.
Si acum trei filme ce vreau sa le vad :
Righteous KillTropic Thunder


BoogiePe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...