Treceți la conținutul principal

Romania fara OTV

CNA a suspendat licenta OTV-ului. De cateva zile a inceput un nou serila la DDD, legat de aceasta chestie.
Dar cum ar fii o Romanie fara OTV?
Oana Zavoranu s-ar impaca cu mama ei, neavand unde sa se mai certe.
Vadim nu ar mai fii nevoid sa ia atatea pastile pentru ca nu ar mai avea unde sa se dezlantuie.
Elodia, saraca, se va odihnii in pace, fie ca e aici cu noi, sau e in lumea de dincolo.
Magda (Tolea, cred) ar avea grija de copii si pentru ca nu ar mai avea ce face, dupa ce vanzarile ei de albume cu manele nu s-ar mai vinde si nici un manelist nu ar mai colabora cu ea, pentru ca nu mai prinde.
Ogica nu ar mai juca la Loto, ca nu are cine sa-l promoveze.
Divorturile ar scadea pentru ca nu ar mai exista ala cu farsele, nici un alt post nu cred ca il angajeaza.
Dan Diaconescu, dupa ce satul de aparitii la late posturi, satul sa-si faca dreptate, isi pune dintii si se pregateste de noul post in timp ce scoate un ziar. (Si data trecuta cand a fost inchis OTV-ul a avut ziar)
Vor creste audintelela emisunile cu sunat pentru raspunsul corect, pentru ca lumea, obijnuita cu mahalaua din garsoniera OTV, nu mai are la ce sa se uite si astfel vor muta pe aceste concursuri.
Vor fii mai putini prosti sau macar vor fii sub acoperire pentru ca nu are cine sa-i promoveze.
Astept completari!
Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...