Treceți la conținutul principal

Ce sunt prietenii si de ce avem nevoie de ei (?)

O veche vorba spune ca prietenii sunt ca vinul, cu cat mai vechi cu atat mai buni. INsa zilele astea am auzit o vorba si mai buna. Cu prietenii te certi mai repede si te impaci mai greu.
Si atunci de ce ai nevoie de ei?
Am trecut prin diferite stari zilele astea. De la ras ca prostul, la suparare, furie si acum tristete. E usor sa pierzi pe cineva dar treci greu peste asta. Oricat de dur si de rece incer sa par, nu imi iese iar teatrul asta nu pot sa il mai joc. Mi-am propus asta zilele astea, scrisesem intr-un articol, insa aseara si azi m-am tot gandti daca e bine sau nu.
Sunt lucruri peste care trebuie sa treci si sacrificii pe care sa le faci, trebuie sa faci compromisuri, asta insemana o prietenie.
Acum, cand am mai adaugat un pic de experienta la capitolul prieteni, am tras concluzia ca prietenii sunt un rau necesar. Poate ca asta a fost o llectie pe care a trebuit sa o invat, poate ca de aici se va vedea o schimbare in timp, indiferent de deznodamant. stiu cum sa actionez, stiu cand sa spun stop ca sa nu o fac prea tarziu si prea urat. Regulile jocului se vor schimba pentru o mai buna intelegere.
Insa cand ma voi scula, pre multi voi popii si eu.
Zilele astea mi s-au intarit niste principii si am redesopeit oameni prafuiti de timp. oameni ce vor meriat pe viitor mult mai mult.
Am convingerea ca va fii bine (Sa nu ma dezamagesti).
Pe curand...

Comentarii

  1. Prietenii sunt ca sosetele de poliester, daca nu ii schimbi iute, incep sa puta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ai detergent si apa eu cred ca poti si spala

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...