New Logo for Pepsi

In ultima perioada multe companii importante si-au schimbat logo-ul. De la Euronews, care a pornit campania de schimbare a logo-uli postului cu un an inainte pentru ca telespectatorii sa nu fie socati de noua sigla sau sa nu stie unde a disparut postul tv, schimband o sigla simpa cu una si ma simpla dar si eleganta, la Xerox care a renuntat la sigla cu X-l mare is rosu si literele majuscule de tipar, pentru o sigla mai calda, cu forme rotunde si litere mici, la Pepsi. (Si sa nu uitam ca si o mare companie de la noi si-a schimbat logo-ul. Dacia a trecut de la acel logo albastru ce ne aducea mult aminte prin forma de vechiul logo, ce semana si el cu cel anterior, de la UAP, in coace, ajungand la un logo dinamic ce seama, spun carcotasii, cu un desfacator de bere, dar care arata bine pe masina).
Dupa campania pentru Obama, Pepsi si-a schimbat logo-ul. Ultima schimbare de logo a avut loc in 1998, cand a aparut logoul ce cu totii il stim, eu mi-l amistesc si pe cel din '91 cand dupa revolutie aparuse peste tot Pepsi.
O sa postez mai jos cateva imagini cu logo-urile Pepsi si in final noul logo.Mi se pare interesant Logo-ul. Semana cu un zambet. Si merge de minune si cu noul motto: Refresh!
Si inca odata o imagine cu vechiul logo versus noul logo:

Si spoturile publicitare sunt atat de increzatoare. Parca odata cu Obama se deschide o noua lume. Saracul presedinte, cate asteptari...




Sunt curios pe cand noul logo in Romania, ca pe site inca apare logo-ul vechi.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare