Treceți la conținutul principal

New Logo for Pepsi

In ultima perioada multe companii importante si-au schimbat logo-ul. De la Euronews, care a pornit campania de schimbare a logo-uli postului cu un an inainte pentru ca telespectatorii sa nu fie socati de noua sigla sau sa nu stie unde a disparut postul tv, schimband o sigla simpa cu una si ma simpla dar si eleganta, la Xerox care a renuntat la sigla cu X-l mare is rosu si literele majuscule de tipar, pentru o sigla mai calda, cu forme rotunde si litere mici, la Pepsi. (Si sa nu uitam ca si o mare companie de la noi si-a schimbat logo-ul. Dacia a trecut de la acel logo albastru ce ne aducea mult aminte prin forma de vechiul logo, ce semana si el cu cel anterior, de la UAP, in coace, ajungand la un logo dinamic ce seama, spun carcotasii, cu un desfacator de bere, dar care arata bine pe masina).
Dupa campania pentru Obama, Pepsi si-a schimbat logo-ul. Ultima schimbare de logo a avut loc in 1998, cand a aparut logoul ce cu totii il stim, eu mi-l amistesc si pe cel din '91 cand dupa revolutie aparuse peste tot Pepsi.
O sa postez mai jos cateva imagini cu logo-urile Pepsi si in final noul logo.Mi se pare interesant Logo-ul. Semana cu un zambet. Si merge de minune si cu noul motto: Refresh!
Si inca odata o imagine cu vechiul logo versus noul logo:

Si spoturile publicitare sunt atat de increzatoare. Parca odata cu Obama se deschide o noua lume. Saracul presedinte, cate asteptari...
Sunt curios pe cand noul logo in Romania, ca pe site inca apare logo-ul vechi.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...