Seriale Impletite

Imi povestea cineva odata cand se uita la Tanar si nelinistit si Bogati si celebrii, ca personajele dintr-un serial au aparut in altul. eram mic pe atunci si mi s-a facut ciudat.
Acum doi ani unul din personajele din Grey's Anatomy, Adison Mongomery, merge la clinica de feritilitate a celei mai bune prietene ale sale din colegiu, in california. astfel Adison dispare din serial si apare in serialul in care va fii actrita principala, Private Practice, un speen-of al serialului grey's Anatomy. Cateva personaje din Grey's apara in primul episod din Private incercand sa o convinga sa nu plece, in timp ce in Grey's suntem anuntati sec, la inceput de sezon ca Adison a plecat. Dupa greva scenaristilor si audientele mici ale serialelor dupa reincepere, Adison mai apare odata in grey's Anatomy, serialul ei fiind intrerupt, urmand sa reinceapa din toamna.
Acum peronajele din Grey's si Private se rentalnesc intr-un sod de trei epioade ce se joaca pe fronturi comune. In episodul 15 din Private Practice aflam cum fratele lui adison este bolnav, avand paraziti pe creer. Un urma unei crize Adison se hotaraste sa il duca in Seatle, sa in operze fostul ei sot, Dr Shepperd, protagonist in Grey's Anatomy. Episodul 12 din Grey's se termina cu Sepperd primeste un telefon de la fosta lui sotie si anuleaza planurile de cerere in casatorie a partenerei sale, mult prea chinuita Meridith. In episodul 13 din Grey's aflam cum Adison apare si Shepperd ii opereaza fratele ,facand minuni. In pararele el mai are un caz cu o femeie insarcinata ce avea o tumoare pe creier. Episodul se termina cum femeia are o criza si Sheperd este chemat din nou la spital, aflandu-se in bar cu prietenii din fosta lui viata. Actiunea continua in Private Practice cand aflam ce complicatii are femeia gravida si cum Adison, cel mai bun obstretician il ajuta pe fostul ei sot la caz. Apar personaje din serialul mama, cum si in Grey'as aparusera cele din spin-off. Aflam cum se simte fratele lui Adison si ce mai partesc Naomy si Sam cei ce pana de curand conduceau casatorit clinica la care a plecat Adison. Dr. Bailey are un rol simpatic, de mica nazista si in spin-off. alaturi de inca vreo cateva personaje din Grey's/
Episodul se termina cu alta criza a femeii gravide, astfel poveste putand continua de sine statatoare in Grey's. Acum astept cu nerabdare cate un nou episod sa vad daca mai continua impreuna sau cum sudeaza povestea in Grey's pentru ca in Private au scos-o arecum la capat.
Joaca asta intre seriale mi s-a parut tare interesanta si originala si mi-a redeschis apetitul pentru serial pentru ca iar incepea sa ma plictiseasca si sa ma enerveze datorita scandalurilor interne ce vor destrama oarecum serialul.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare