Singuri la film

Nu am patit niciodata sa fiu singur la film, adica eu si persoanele cu care am mers, fara sa mai fie cineva in sala de cinema. Mi s-a intamplat de nenumarate ori, in liceu, sa mai fie o persoana, maxim doua, inafara de noi, la film, dar sa fim singuri, niciodata!
E o senzatie fana, de parca toata sala e a ta, mai ales cand e vorba de o sala de film de la multiplex, nu de sala murdara de la Cinema Central.
Poate pentru ca era miercuri sau poate ca filmul nu era cine stie ce, ideea e ca eram 3 oameni in sala, postati pe ultimul rand, pe mijloc.
Fie ca au clienti sau nu, filmul ruleaza, doar sonorul este inchis, pentru ca au uitat sa il deschida si a trebuit sa mergem noi sa le spunem.
Filmul e fost fainut. O comedie romantica dupa calapodul american. Ea spune o minciuna, e prea tarziu sa o recunoasca, ca sa nu ii faca pe ceilalti sa sufere, intr-un tarziu se afla de minciuna ei, toti se supara pe ea; dupa ce boceste o saptamana reuseste ea si face o fapta extraodinara ca sa ii impace pe toti inclusiv pe persoana iubita, se impaca iar scena finala ii arata fericiti intr-un viitor apropiat.


Iar la final, pentru cei nostalgici, la PRO Cimema, de luni pana vineri, la ora 11, e Capitan Planet. Go Planet!
Pe curand....

Comentarii

Postări populare