Anatomia unui serial ce a devenit prea siropos

Nu stiu de ce a durat cam atat sa scriu asta, poate ca asa a fost sa fie. Sa imi moara windows-ul, sau euforia celor doi ani de blog, dar abia acum scriu despre primul episod din Grey's Anatomy, serialul pe care l-am asteptat toata vara alaturi de House.
Aflasem cu totii ca George va murii iar Izzy va supravietuii dar punerea in opera a acestui fapt a fost poate prea siropos. Serialul a devenit prea soap in timp, sa o luam ca exemplu pe Baily care la inceput era poreclita nazista iar acum e cea care trece cel mai greu peste moartea lui George. Poate faptul ca a trecut prin multe a inmuiat-o.
Daca ar fii sa scot o idee principala as spune ca e episodul rasetelor tampite. Izzy rade la inmormantarea lui George alaturi de Mer, de Christina si Alex, Grey aia mica rade cu pacienta ei cand ii spune porecal pacientei, apoi Christina rade la psiholog pe seama unei glume macabre. Apropos de psiholog, m-am automutial vizual si psihic uitandu-ma la cele 9 episoade din Carnivale ce imi ramasesera, cu toate ca nu mai puteam sa sufar serialul, era prea dus la extrem, si acum cand vad psihologul din Grey o vad pe Iris din Carnivale.
Episodul decurge pe parcurusl unei luni, vazand cum inceul cu incetul lumea se obisnuieste cu dispartia lui George. Lui Mer si lui Mc Dreamy le merge foarte bine, Chistina si Hunt fac progrese mari, Grey ce-a mica trebuie sa faca pasul cel mare si sa se mute cu McSteamy, Torrens pleaca din spital, la spitalul concurent pentru ca nu este promovata iar directoului ii este amenintat scaunul datorita crizei financiare si a esecurilor din ultimul timp. Sa nu uitam de Izzy care este o minune a medicinii si o sa traiasca cu cancerul, a trecut peste faza terminala, de acumm medicamente si control la 6 luni.
Bomba vine la final cand aflam ca spitalul se uneste cu cel concurent si se fac reduceri de personal. Sa vedem cine mai pleaca din cei vechi ca doar vin rezidenti noi.
Si daca House a reusit sa se schimbe dintr-un om inujman in unul cababil sa aiba sentimente, intr-un singur episod, cum sa nu reuseasca si Izzy sa treaca peste cancer, avand in vedere ca amandoi au vorbit cu fantome sezonul trecut.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare