House

Pacat de un lucru bun ce se termina prost pentru ca toata lumea isi va aduce aminte de finalul prost si nu de cat de bun a fost pana acolo.

A inceput House, cu un episod de o ora jumatate. Ma gandeam ca daca tot e la balamuc o sa stea mult si bine pe acolo pentru ca e rau, ii este frica sa aiba relatii sociale, sa se descopere, si cei de la spital vor fii mult mai buni decat el. Dar de dragul de-al vedea profesand din nou, scenaristii au hotarat ca dupa 5 ani, in doua ore House sa se schimbe si sa fie capabil sa se implice in relatii, si sa vorbeasca despre problemele lui.
De la inceput am vazut ceva ciudat cand in loc de "House M.D." a scris doar "House". Sa se fii schimbat numele ca la Trazniti in NATO -> Trazniti din NATO -> Traznitii, sau sa fie doar un bonus pentru fani, inainte de a revenii pe calapodul lui. Mai spuneam intr-un articol mai demult ca imi place personajul, serialul fiind banal, croit dupa acelasi calapod. Asa ca nu se putea ca House sa ramana un sezon intreg la nebuni iar echipa lui sa se ocupe fara el de cazuri. A trebuit un episod in care sa vedem cum el trece peste toate problemele ce il faceau pe el sa fie cine e, sa descoperim un nou om si din episodul doi, probabil sa ne intoarcem la ciudatele cazuri pe care le rezolva. Posibil ca pe langa cazuri, povestile bilaterale vor fii mai siropoase si poate se combina si el odata cu sefa lui.
Episodaul in linii mari e superb, pentru ca alintatul House se maturizeaza, iubeste, isi face prieteni, socializeaza si asculta dar o da in bara cu faptul ca merge pana la capat si se schimba, iese din spital si sprimeste scrisoarea de recomandare pentru a putea profesa din nou.
Astept sa vad cum merge, pana atunci:
Pe curand...

Comentarii

Postări populare