Treceți la conținutul principal

Prietenii ti-i faci, neamurile ti le da Dumnezeu

Si cand ma plangean ca nuntile sunt plictisitoare, ca nu se intampla decat sa-ti vezi neamurile pe care cu alta ocazie nu le vezi si un alt mod de a comenta pe cei din jur sau ati lauda copiii.

La inceput postul asta vroia sa fie un articol despre cei ce nu stiu sa traga apa dupa ei la wc si cei ce fac pisu pe colac, pentru ca lucrul asta m-a enervat la culme. Mergi la wc si vezi ca deja pe la mijlocul noptii toate budele put pentru ca unii marlani, beti, se pisa pe langa si pe langa asta nici nu trag apa. Cand e vorba de treaba mica, mai e cum e, dar cand vezi un mare catat plutind in vasul de toaleta, ti se dace rau de tot.

Apoi, am ajuns la concluzia asta cu neamurile. Ca orice faci, tot dai de ele unde ti-e lumea mai draga: iti fac vizite, oricat de antipatice iti sunt, tot trebuie sa le suni de ziua lor, ca daca nu, te spurca pe la toate nuntile, cumetriile, inmormantarile si pomenirile la care merg.
Si din toate aceste neamuri cele mai nasoale sunt cele care au impresia ca tot universul li se permite. Ca daca tu ai si ei nu, esti obligat sa le dai iar daca cumva iti permiti sa nu le dai, nu iti vor mai vorbii niciodata. Atat cat timp le dai e bine, insa nu iti sint reconuscatori, pentru ca in conceptia lor esti dator cu asa ceva.

Probabil ca cele 4 cocktailuri Cuba Libre pe care le-am baut mi-au ajuns la cap si in loc sa fac altceva postez de pe telefon. Casa de piatra mirilor!
Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...