Prietenii ti-i faci, neamurile ti le da Dumnezeu

Si cand ma plangean ca nuntile sunt plictisitoare, ca nu se intampla decat sa-ti vezi neamurile pe care cu alta ocazie nu le vezi si un alt mod de a comenta pe cei din jur sau ati lauda copiii.

La inceput postul asta vroia sa fie un articol despre cei ce nu stiu sa traga apa dupa ei la wc si cei ce fac pisu pe colac, pentru ca lucrul asta m-a enervat la culme. Mergi la wc si vezi ca deja pe la mijlocul noptii toate budele put pentru ca unii marlani, beti, se pisa pe langa si pe langa asta nici nu trag apa. Cand e vorba de treaba mica, mai e cum e, dar cand vezi un mare catat plutind in vasul de toaleta, ti se dace rau de tot.

Apoi, am ajuns la concluzia asta cu neamurile. Ca orice faci, tot dai de ele unde ti-e lumea mai draga: iti fac vizite, oricat de antipatice iti sunt, tot trebuie sa le suni de ziua lor, ca daca nu, te spurca pe la toate nuntile, cumetriile, inmormantarile si pomenirile la care merg.
Si din toate aceste neamuri cele mai nasoale sunt cele care au impresia ca tot universul li se permite. Ca daca tu ai si ei nu, esti obligat sa le dai iar daca cumva iti permiti sa nu le dai, nu iti vor mai vorbii niciodata. Atat cat timp le dai e bine, insa nu iti sint reconuscatori, pentru ca in conceptia lor esti dator cu asa ceva.

Probabil ca cele 4 cocktailuri Cuba Libre pe care le-am baut mi-au ajuns la cap si in loc sa fac altceva postez de pe telefon. Casa de piatra mirilor!
Pe curand...

Comentarii

Postări populare