Drept la replica

NOTA: Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Azi noapte a fost cutremur, maricel, de 5.5. Dupa ce toata lumea s-a calmat din panica tipic mioritica, au aparut acuzatiile pe facebook sau pe bloguri.. E vina lui Horea! Da, el a adus cutremurul din Japonia!



Adica de ce eu? Pentru ca ieri, cand am avut blogmeet cu Bacau Expres am discutat despre cum adormeam leganat de cutremure?
Pentru ca de trei zile ii injur pe cei de la cazari pentru ca mi-au promis ceva si nu s-au tinut de promisiune? Dar nu m-am suparat ca nu s-a putut ci pentru ca nu mi-au spus ca nu s-a putut si m-au facut sa arunc 70 de lei pentru un drum pana la Iasi si inapoi doar ca sa aflu prin terta persoana ca nu am cazare. Pentru ca ca cel cu care vorbeam nu a avut bunul simt sa imi raspunda la mesaj si sa-mi spuna: bai boule nu s-a putut, stai acasa.
Pentru ca m-am bucurat ca cei de la Massaro ca nu mai au curse Bacau-Iasi? O meritau. Prea se credeau buricul curselor Bacau-Iasi si Zeul transportului ii comun i-a pedepsit.
Pentru ca am injurat serviciile de transport in comun din Romania, comparandu-le cu cele din Japonia? Pentru ca mi s-a spus ca nu mai sunt locuri in maxi dar am loc pe scaunel si nici pe ala nu l-am avut. Am mers in picioare de la Iasi la Bacau pentru ca e mai banos pentru ei sa ia 8 persoane peste limita legala de 19 locuri.

Nu cutremurul nu a venit de la mine. In valize abia mi-am carat hainele, cadourile gatgeturile si cateva acte. Serios, nu e de la mine! E de la USL. Astia au facut cutremurul asta ca sa nu se mai discute despre rupturi sau proteste. Toti astia  au facut sa se faca frig ca sa nu mai stea lumea in strada! Serios! Sa vina OTV-ul !

Comentarii

  1. După ce vezi perfecţiunea japoneză, în ciuda tuturor calamităţilor naturale de acolo, e foarte greu să nu observi că în România e din ce în ce mai greu să nu cazi în depresie! Multă putere Horea! mai ai de aşteptat să vezi că se schimbă ceva în bine pe aici! Sfatul pertinent e să fugi cât mai ai tinereţea de partea ta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu incerc sa fiu zen. Dar nu stiu cat mai rezist.

      Ștergere
    2. eu am fost doar 2 saptamani in Japonia si mi-a fost suficient sa devin si mai nervoasa fata de cum eram :)

      Ștergere
    3. eu am fost doar 2 saptamani in Japonia, dar mi-a fost suficient sa constat ca la intoarcere nu-mi mai pot stapani nervii!

      Ștergere
  2. Cealaltă Ancuță06 octombrie, 2013

    Când vine un necaz, parcă vin mai multe. Iar șocul cultural e enorm, venind dintr-o țară unde a fi civilizat e ceva normal, nu episodic. Îmi pare rău pentru necazurile tale de aici, empatizând, deoarece și eu mă simt sufocată de sistem. Hugs!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare