Fie ca...

Hristos a Inviat!

Nu e nimic mai enervant decat mesajele de sarbatori.  In fiecare an de Craciun, Anul Nou sau Paste primesc zeci de mesaje, inclusiv de la oameni cu care interactionez doar asa. Din zecile de mesaje 60% sunt tampite. Daca nu sunt versuri, sunt citate, daca nu-s citate sunt pe o reteta clasica si se mai intampla sa mai primesc si acelasi mesaj de doua trei ori. Eu nu trimit mesaje de sarbatori. Incerc sa sun persoanele mai apropiate si atat.
Dar din toata nebunia asta ma innebunesc expresiile calapod. 
"Fie ca" - pe bune? Altcumva nu putetem incepe mesajele?
"Lumina" - mesajele cu lumina care iti calajueste sufletul, sau te apara de cele rele, sau iti arata calea, sunt specifie Pastilor. De Craciun mai apar alea cu Steaua, stea care are aceleasi calitati benefice si binefacatoare ca Lumina!
"Cei dragi tie" - asta apare la sarbatori si zile de nastere. "O zi minunata alaturi de cei dragi tie", "Sarbatori fericite alaturi de cei dragi tie", "O primavara calduroasa alaturi de cei dragi tie!". Daah, ca doar nu alaturi de cei dragi vecinei de la parter si nici alaturi de cei dragi lui Pora.

Si nu mai bine, daca nu avem inspiratie si nici minte sa trimitem un mesaj, sa nu o facem? Sau sa lasam poezia celor care se pricep si sa scriem ceva clasic si simplu.
Eu aleg sa imi petrec sarbatorile acasa, alaturi de familie, sa radem si sa ne amintim momente amuzante din trecut si sa mancam bine. Fara SMS-uri
Pe curand...

Comentarii

  1. Fie ca de sarbatorile astea sa te odihnesti si sa te incarci cu energie pentru tot anul! :P hihihi nu te enerva!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare