Eu din nou

Din ce in ce mai rar sunt momente in care sunt eu. In aproape doi ani m-am schimbat mult, si imi pare rau, pentru ca m-am schimbat in rau. E bine totusi ca am realizat asta aseara si am hotarat sa iau atitudine. Am devenit mult mai "comercial".
Aseara am fost la o petrecere si nu prea eram in chef de viata asa ca mi-am petrecut foarte mult timp pe afara, pe scri sau pe o banca. Si daca am avut cu cine sa stau am inceput sa vorbesc si sa povestesc si lumea sa ma asculte si nu vorbeam tot feluri de tampenii mondene sau barfe ci despre ceea ce cred despre arhitecti, despre ceea ce scriu si despre carti. Si m-am simtit atat de bine... M-am simtit din nou eu.
De acum inainte asa voi fi, din nou. NU vreau sa ma plafonez, nu vreau sa treaca timpul pe langa mine fara sa fac nimic. Voi citii, nu voi mai vorbii despre lucruri insipeide si nu voi mai rade la bancurile tampite ale unora. Dar asta nu se va intampla deodata, ci in timp. Si pentru asta vreau sa-i multumesc lui Fofo, pentru ca aseara m-a facut in sfarsit sa inteleg si Marei, pentru ca e pe aici si am cu cine sa vorbesc.
Pe curand...

Comentarii

  1. Mai bloagare... ai probleme cu capu' serioase. (app. vezi ca ai multe greseli pe acolo)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare