Plicticanta


Si uite cum nu am mai plecat la Bucuresti. Vanesa a racit si nu am mai avut cum sa plecam. Asa ca ma hotarat sa dorm zilele astea. Insa azi am vrut sa ies in oras, dar...
Iarasi imi scriu articolele pe notepad ca sa le public apoi. Simt nevoia sa scriu dar nu ma ajuta tehnologia. Mi-a fos rau azinoapte. abuzul de ciocolata isi spune cuvantul. Am vazut un film si am mancat ciocolata. Imi place sa ma uit in pat la film, la Luncani. La Iasi nu am rabdare sa ma uit la filmem doar serile. Asa ca noptile astea am vazut in sfrasit Changeling, Smuldog Milionaire si Transiberian.
Dimineata pe la 9 jumatate ploua cu galeata. Eram ciufut si m-am dus la Ilinca in camera sa ii spun ca nu vreau sa mai merg in oras. Imi era rau, greata, si somn. A fost de acord asa ca m-am pus in pat la loc. La aproapre 12 m-am trezit. Mirosea frumos a omleta cu jumari in casa. Nu mai mancasem de mult colesterol pe paine la micul dejun si mi se facuse pofta. Am descoperit imediat ca nu este curent. si daca nu este curent nu este si apa, ca nu merge pompa. Si daca nu este curent nu merge nimic aproape. Cuporul e electric, doar aragazul e pe gaz. Au venit si cei de la Romtelecom cu netul dar ce sa rezolve daca nu e curent. Au plecat spunand ca vor venii maine. Acum cateva zile s-a busit Windows-ul la calculatorul de jos si dupa ce a fost reinstalat modemul de la cliknet nu a mai mers, asa ca ciuciu net. Si cand au venit pentru ent, ciuciu curent. De aia scriu pe notepad si maine (vineri) voi posta articolul. Noroc ca am ceva baterie in laptop si pot sa ma bucur putin.
Deci la ora 9 jumate ploau, la 12 ningea. Si incepuse sa se depuna incetul cu incetul. Pozele atasate la articol sunt facute la 4, dupa 4 ore de ninsoare. S-a depus ceva. Zapada e apoasa insa si cred ca se va face iarasi fleoasca pe jos si pe drum pana la sosea. Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie, ca deja era dezastru.
Ce sa faci fara curent pe o vreme umeda? Sa citesti. Asa ca am inceout Eragon volumul 3 (care nu mai e ultimul, ca nu mai e trilogie), deja am 200 de pagini citite si as mai citii daca ar mai fii lumina, insa soarele a disparut dupa padure si nici un semn de E-On sa isi faca treaba pe aici.
Asa ca o sa stau in fata focului din semineu si o sa ma uit la formele ce ies.
Pe curand...

Comentarii

  1. Cand am sa cresc mare inginer poate am sa imi fac si eu o casuta asa frumoasa ca cea in care iti place tie sa trandavesti:D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare