3 intrebari despre carti

Ancuta ma invitase la o leapsa cu 10 intrebari despre ce as vrea, inainte sa inchid blogul, insa eu am descoperit leapsa asta ce mi se pare mult mai tare si cu toate ca nu sunt invitat, pentru ca blogul e inchis, insa eu cand stiu ca nu am voie sa fac ceva, atunci fac... O sa fie o surpriza cand o sa imi redeschid blogul si o sa apara deja cateva articole din perioada cat a fost inchis :).

Sa revenim insa la leapsa.

1. Aţi folosit vreodată o carte la altceva decât pentru lectură?
Cand eram mic omoram ganganii (muste, tantari, albine) prin strivire cu cartea; acum folosesc reviste. In carti mai ascund bani. Cand am niste bani pusi deoparte pentru ceva anume ii pun intr-o carte spre pastrare.

2. Vi s-a întâmplat să citiţi vreo carte doar pentru că o citise persoana iubită?
Am citit o carte pentru ca era cartea preferata a unei fete de care imi placea mult. Nu mi-a placut cartea asa ca nu m-am mai dat la ea. O carte buna o recomanzi mai departe asa ca am citit multe carti ce au fost recomandari de la prieteni, mama, bunicu sau profa mea de romana din liceu.

3. Aţi avut vreodată prejudecăţi care să vă împiedice să citiţi o anumită carte?
Cu toate ca am facut parte din fenomenul Harry Potter, sau Dan Brown, acum daca o carte e la moda nu o mai citesc, de draci. Cand eram in liceu aveam mult timp si dispozitie sa citesc. De aceea faceam parte dintre cei ce citeau la inceput pe cei ce deveneau celebrii. Adica cand incepuse nebunia cu Dan Brown eu deja citisem 3 din cela 4 carti traduse la noi, iar pe HP il citesc din clasa a 8-a. Nu am inteles insa fenomenul Twilight, asa ca nu am citit prima carte nici macar inainte sa devina fenomen. Insa acum cand nu mai am timp/ chef sa citesc, cand aud ca o carte e in voga, nu o citesc pentru ca nu mai fac parte dintre cei ce au citit-o mai repede ca sa o recomande la altii si asa sa ajunga la voga. Ideea e sa fii printe primii care o citesc, sa te simti un trend setter.

Pe curand...

Comentarii

Postări populare