Treceți la conținutul principal

Cam așa ar suna reclama

Ești stresat că mai e puțin timp pânp la licentă și din "n" motive (mess, facebook, jocuri in rețea, prea multe filme și seriale etc) nu ai avut timp de ea?
Din cauza emoțiilor și a stresului te apucă cufureala pe la școală și unde nu te aștepți e soluția ta:
Acest anunț se află scris pe ușa de la wc-ul de bărbați de la etajul 1, de lângă laboratorul de Statică, în clădirea CMC, în cadrul Faculțății de Construcții și Instalații din Iași.
Am mâzgâlit ultimile două cifre ale numărului de telefon pentru a apăra intimitatea "salvatorului".
Eu sunt uimit de faptul că a avut curaj să pună numărul de telefon în facultate, acolo unde poate să îl vadă orice profesor. Oricum fiecare stâlp din Tudor până în Podu Roș e plin cu astfel de anunțuri. chiar mai trebuia unul și aici?
In vremuri în care proaspeții asistenți se cred deja experți si tin ore în care se laudă cu realizările personale în timp ce mestecă o gumă și folosesc expreși ca "așea" în loc de "așa" și "Focșeani" în loc de "Focșani", ca sa pară mai șmecheraș, ce să mai ceri de la studenții care vor să facă un ban în plpus vânzând licențe...
Pe curând...

Comentarii

  1. Când e făcută poza asta? Încă mai există uşile alea mizerabile la noi în şcoală?

    RăspundețiȘtergere
  2. ieri, inca exista usi imputite si mizerabile

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...