Treceți la conținutul principal

Clasificare

Când vrei să clasifici femeile în relație cu bărbații poate fi destul de stufos:
- femei ce vor bărbați cu bani;
- femei ce vor bărbați bine dotați;
- femei ce vor bărbați mai in vârstă;
- femei ce vor bărbați mai tineri decât ele;
dar și combinații de aceste clasificări sau cine știe ce alte clasificări.
La bărbați e mai simplu, ca întotdeauna:
- bărbați ce vor femei de vârstă apropiată cu ei;
- bărbați ce vor femei de aceași vârstă/

Eu ma înscriu ăn prima categorie. Mi-ar plăcea ca femeia ce va sta o bună perioadă de timp lângă mine să fie un om cu care am ce vorbii, un om cu care mă pot sfătuii, un prieten dar totodată un om matur capabil să-mi satisfacă orice dorință, plăcere.
De aceea nu înteleg a doua categorie de bărbați, acea categorie ce își schimbă femeia ca pe un accesoriu gen telefon sau mașină, cei ce văd femeia ca un fruct ce mereu trebuie sa fie proaspăt. Cum partenera a depășit termenul de valabilitate, asta însemnănd, varsta maximă admisă, aleg alta, cu vârsta minima admisă și o folosesc până se plictisec. Ei îmbătrânesc dar partenera lor are mereu aceași vărstă.
Acei oameni nu au nevoia să gîsească în partenerul lor de viață un confident, un om cu care să vorbească? Oare sunt veșmic copii ce nu vor să accepte ce trebuie să se maturizeze, pentru că timpul trece si peste ei? Oare nu fac față unei converații mature și de aceea caută minți necoapte?
E un mare mister pentru mine...
Pe curând...

Comentarii

  1. nu cred ca la baieti alea-s categoriile.. cei mai multi vor fete care ARATA ... si cam asta e problema, sau daca nu e "cei mai multi" atunci sigur e o categorie si cu asta , indiferent de varsta

    RăspundețiȘtergere
  2. ca pe fete nu le intereseaza aspectul fizic la barbati... saracutele?
    si eram sigur ca te iei de o chichita din articol si nu de ideea generala, e tipic pentru tine :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...