The Exes

The Exes a fost printre primele seriale pe care Tv Land le-a comandat dupa succesul cu Hot in Clevend. Pornind de la o distributie de actori care a facut senzatie in comedii clasice, serialul spunea povestea a trei barbati care locuiau impreuna in apartamentul avocatei care s-a ocupat de divortul lor.
The Exes se voia o comedie despre persoane singure, in cautarea jumatatii, dupa ce au trecut prin dezamagiri mari, insa a devenit un serial despre prietenie.
Dupa inchierea serialului Hot in Clevend, TV Land si-a schimbat orientarea si a mizat mai mult pe publicul Generatiei X. The Exes inca se incadra in acest public, personajele serialului facand parte din acest public, insa am simtit ca odata cu aceasta schimbare de directie a postului tv, serialul urma sa se termine. Si n-a durat mult pana cand oficialii postului au decis intreruperea serialului.
Asa am ajuns la ziua de ieri, cand am vazut ultimul episod al acestui serial.
Finalul a fost perfect, asa cum a fost si serialul pe durata celor 4 sezoane. Plin de glume bune, cu un umor ca in comediile clasice, cu situatii clasice de umor. O sa imi lipseasca mult vechea garda TV Land. Odata cu The Exes s-a terminat o perioada din istoria acestui post de televiziune, o perioada cu seriale ce mi-au placut mult.
Pe curand...

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare