Rai dar simpatici

M-am uitat zilele astea la doua animatii ce au ca personaj principal un personaj negativ. Amandoi sunt formidabili de bine conturati incat iti vine sa tii cu ei (ca si cu Dexter, ce cu toate ca e criminal in serie nu iti doresti sa fie prins) dar oricum se imbuna la sfarsit, ca doar e o animatie.
Megamind. Animatia are ca protagonist pe Megamind:Bad. Blue. Brilliant, un extraterestru ajuns pe pamant, la 4 saptamani, atunci cand planeta sa se distrugea, urmand ca aici sa aiba un viitor stralucit. O seama de evenimtente ce il au ca protagonist pe Metro Man, l-au facut sa devina omul rau, in timp ce Metro Man, rivalul sau de mic copil sa fie salvatorul orasului. Dar ce se intampla cand raul invinge? Cand lupta dintre bine si rau nu mai are nici un rost? Astea vor fi desoperite de Megamind, dar si de voi daca il urmariti.

Despicable me. Personajul principal din aceasta animatie nu este un super erou negativ, nu este extraterestru insa este un hot ratat. El de mic copil a vrut sa fie astronaut insa a ajuns hot. Doar ca nu a facut nimic maret nici ca hot. Acum are un plan. Sa fure luna. Oare ii va iesii?


Personajele cele doua au cateva punte comune.
In primul rand amandoua sunt peronaje negative dar cauzele perntru care au ajuns asa, sunt aceleasi. Nici unul din ei nu a avut parte de dragoste si afectiune cand erau mici si astfel au ajuns rai. Megamind are un prieten peste pe care il cheama Minion, Gru are ca ajutoarre niste omuleti numiti Minions. Amandoi lupta impotriva cuiva ca sa demonstreze ca sunt mai buni decat contracandidatul si in cazul amandurora apare efectul darostei ce ii imbuneaza.
Mie mi-a placut mai mult Megamind, insa si Despicable me este fenomenal.
Pe curand...

Comentarii

  1. N-ai spus nimic de fetita aia mica si razgaiata. Am vazut si eu Despicable me, am si scris despre el, iar Agnes e fenomenala. Uite si aici: http://www.youtube.com/watch?v=D4i7vS_UO4Q
    It's so fluffy I'm gonna DIEEEE! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. am comentat doar despre personajele principale. si mie mi-a placut la nebunie de aia mica iar in Megamind de peste, Minion

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare