Treceți la conținutul principal

Schimbam regulile

Acum aproape 3 luni m-am ambitionat sa scriu in fiecare zi pe blog si uneori am scris chiar de mai multe ori pe zi. De cand sunt aici, am scris aproape 100 de articole, dublu de cat scrisesem in ultimile 8 luni. Mi-a fost din ce in ce mai greu sa gasesc despre ce sa scriu in fiecare zi, in drum spre facultate, sau de la facultate, in tren, cautam idei pentru articole si se intampla uneori sa nu realizez ca am ajuns in statie.
Insa spun stop! Nu mai fac fata. Oricum trec printr-o perioada mai dificila si nu mai pot! De acum o sa postez mai rar, probabil. O sa postez cand imi vine ceva in minte, fara sa fac dezbateri interioare, fara sa stau sub acest stress ca nu am nimic scris pentru ziua respectiva.
Oricum ati inceput sa nu mai cititi. Ajunsesem la 600 de cititori pe zi si am scazut la 300 din nou... Ca la inceput cand ma apucasem sa scriu serios. Nu zic ca 300 e putin, e chiar bine, mai mult de jumatate din prietenii mei de pe fb (avand in vedere ca nu toti sunt romani) insa mi-a placut ziua in care am vazut ca am 600 de accesari.
Si cum azi nu am mai plecat in excursia cu vaporul in Golful Tokyo, din cauza vremii proaste (ploua cu bulbuci) si pentru ca maine inca nu stiu ce fac... nu stiu cand voi mai scrie pe blog, inafara de 7, cand fac trei luni...
Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...