Treceți la conținutul principal

Cichi cichi bam bam

Daca tot vorbim de finaluri sa aducem aminte si de finalul telenovelei Inima de tigan. Acasa a reusit sa sparga recordurile de audienta si sa faca din aces serial un fenomen, la fel ca primele doua produse. daca anul trecut proiectele Acasa au fost un dezastru, anul asta au prins pestisorul de aur. Cica, Inima de tigan a fost urmarit de mai multi barbati decat de femei. A fost un serial interesant, plin de comic, de povesti de viata, de moravuri, o poveste despre doua lumi atat de diferite, despre mentalitate, despte conceptii.
Referindu-ma la ultimul episod, mi se pare ca af ost prea mult lungit. Prea multe scene ce nu isi aveau rostul, prea mult dramatizat. insa audientele au fost record.
Ceea ce mi-a placut a fost finalul, care nu a fost siropos 100% ca in telenovelele sudamericane, nu toate lucrurile s-au reglat, au ramas si probleme, exact ca in viata. Gigi nu a acceptat ca irina s-a martitat cu Codrut si se pare ca Roza nu se bucurap rea mult de fericire.
Ultima scena a pus capac. Dupa ce protagonistii se dadeau in barca si pe ecran a aparut "Sfrasitul serialului..." nu Sfrasit, apare o scena cu Roza si Tery, in Maroc, pe camile, cu Norocel in brate si cineva care ii urmareste. Sa fie Antonuci din "Sifilicia"? Serialul se termina cu un pistol intins si se aude un foc de amra si un tipat de femeie. Cine a murit? El sau ea. pe ecranul necru apare scris "Povestea continua".
Dar cum? Nu am apucat sa vad comentariile de apoi si nici povestirile ca sa stiu despre ce e vorba dar cica noua poveste va avea loc in Maroc.
Si in acest caz, spun: Pe toamna si desigur...
P.S. Cica audienta a fost de 17.5% cea mai mare de 6 ani incoace OMG
Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...