T.V (sau mai elevat, Campusul Universitar Tudor Vladimirescu)

De doi ani aporapre 70% dintr-un an mi- petrec in Iasi, in Tudor, aici stau, In T7. Pentru cei ce nu stiau, Tudorul e al doile campus, ca marime, din tara, dupa Regie, bineneteles. Sunt 22 de camine din care T17 este al doilea camin din tara, tot dupa unul din Regie. De vreo cativa ani buni, dinainte sa vin eu aici, intrarea in Tudor e umbrita de Iulius Mall. Mallul a fost constuit peste vechea cantina, care chipurile era prea mare si prea nepoductiva. Acum cantina este intre doua camine, intr-o fpsta sala de lectura si cica, noua cantina este gata insda nu exista mobilier(sa fim seriosi, nu a castigat licitatia cine trebuia).
Celebrul Iulius Mall se extinde, "toate brandurile celebre vin la Iasi din octombrie". Este o adevarata nebunie, si sa expic de ce. Stradutele dinte camine sunt inguste si se circula pe un singur sens. ca sa intrii in Tudor, trreceai pe langa mall, dar acum mallul se extinde si acolo si nu mai ai pe unde sa intrii. Cica, la tomna cand va fii gata, va exista un pasaj, mallul va fi deasupra strazii, insa momentan trebuie sa ocolesti o droaie. Insa nu asta e marea problema. Strazile au fost asfaltate de primarie, nenena primaru' s-a laudat pe niste benere cu astea. Acum cand mallul se extinde, cei de la mall au schimbat un pic regulile de circulatie, au facut o banda pe trotuarul lor si au inchis o parcare din spatele malluylui. s-a micsorat si parcarea din fata si asta e o mare problema. In Tudor nu sunt parcari, cate una micuta in fata la un camin, singurile mari sunt la T6-T7 si in capatul celalalt la T18-T19-T20. Toata lumea isi lasa masina pe strada, pe marginea strazii, astfel existand un singur culoar de mers, oricum e sens unic. Dupa ce ca e plin de masini, ca lumea isi permite, primaria a inceput de ieri sa ridice masinile parcate pe strada, cum ca ar fi oprierea interzisa. Sa iti iei masina in apoi e aproape 300 de lei. Sa innebunesc ieri, nu alta. Nichita s-a apucat de treaba, ca tot s-a luat lumea ca nu afacut nimic in 4 ani.
INsa eu am o dorinata de la nenea rector,asfalteaza parcarea de la T6-T7 si incearca sa mai faci cateva, mai pune niste banci prin spatiile verzi, amenazeza-le si ocupa-te si de curatenie si scapa de caini.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare