Treceți la conținutul principal

Hi-q mine

Hi-Q si-au pierdut inspiratia. Merg pe un cliseu, la fel ca Crazzy Loop care merge pe stilul Ozone si toate piesele sale seamana una cu alta. Da sa nu uitam ca primul care a facut variatii pe aceasi tema e Laurentiu cazan.
Intorcandu-ne la Hi-Q. A plecat si a doua fata din trupa. Nu imi aduc aminte cum o cheama, pe bune. prima a fost Dana, ca mi-a placut. Offfffff. Cum o cheama. In fine. A venit noua componenta pe care o cheama (stai sasa poate gasesc) Anya ( de fosta componenta tot nu gasesc nimic) si pentru a trece peste schimbare au scos un nou clip, la noua lor piesa "Asa-s prietenii". Piesa suna bine, dar e pe stilul "Gasca mea" si celalalte piese care au urmat, cu prieteni, timp liber etc.
Bafta le spun baietilor (ca am auzit ca sunt rai) bafta in cariera solo si fostei componente. Nicoleta! Asa o cheama pe fosta componenta. Poate ii gasesc si blogul...
si inca ceva... Imi place ritmul popularo-balcanic de pe funadalul melodiei, ca tot e in trend si asta (chichi cichi bam bam).
A, da... si clipul... (Nu stiu de ce la fac reclama... in loc sa mai aprofundez la topo)


Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...