Treceți la conținutul principal

Cum mi-am dat examenul la beton

Examenul era la ora 9. Noi trebuia sa ne vedem la 8 jumate in fata la R pentru "protocol". Am strans banii de la toti (cate 3 lei) si am plecat cu lav si Habu sa cuparam:
-FLORI: un buchet frumos de crini;
-REVISTE: The One, Avantage si National Georaphic;
-SALEURI: Forneti cu mere, caise si visine (1 kg);
-DE BAUT: Apa palata, Ice tea si pahare de unic flosinta.
Cu toate astea ne-am dus in Lbet, unde uram sa sustinem examenul. Apare profa, ne face semn pe geam sa ne mutam in R. OK 04 era libera. Fugim cu totii spre 04, mascam sucurile, florile si saleurile sa nu ne vada profa.
Si cand ajunge profa acolo, ce sa vezi. Se enerveaza, ca nu trebuia ca nu mai merge asa... Abia a aceptat florile. Not toti tufe de Venetia, nu invatasem nimic, profa nimic, se plimba, povestea, statea pe langa noi (cel putin pe langa mine). un subiect din 3 stiam a fac, il fac, pe al doile il gasesc in telefon, printre alea pe care reusiem sa le fac format txt dar 3, cel mai important, fara de care nu treceai, ioc. Pana la urtam reusesc sa deschid cartea si cand se mai plimba profa, cand pleca de langa mine ai copiam cate ceva.
Tin sa inflrmez ca aproape toti erau imracati in haine de gala, ca asa a vrut ea. Scad un punc pentru cne nu e la costum, spunea mereu.
Dupa o ora, aflam rezultatele, 5 omaneni luasera (printre care si eu, luasem 7). Intram la oral pentru marire. Timp de doua ore profa incerca sa plece la Ciric, la gratar iar noi sa ne marim notele. Fetele au luat10 pentru tinuta iar baietii in functie de cunostinta. Eu am fost printre ptrimii si de la 7 am ajuns la 9. In final, mi-a pus 10, pentru ca si cei cu 4.5 a luat 9 si 10 asa ca am luat si eu in final 10.
Interesant examen, nu?
Pe curand.,..

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...