Best movie ever (ironic)


Aseara intrebam prietenii pe facebook care este cea mai prosta categorie de film. Parerea mea e ca cea mai proasta categorie sunt filmele horror cu adolescenti si mai ales daca actiunea mai are loc si intr-o padure.
Azinoapte am vazut un film ce mi-a stabilit noul low. Mai prost de atat nu se poate. Filmul se numeste Transylmania. Filmul prezinta o gasca de studenti din America ce pleaca sa studieze un semestru la o Universitatea Radu din Romania, Transilvania.
Decanul era un pitic ce avea o fata cocosata pe nume Draguta, exista o profesoara de apareare impotriva vampirilor si totul se cumpara in Romania cu blugi americani. Universitatea e bantuita de un monstru ce rapeste fete frumoase si capaac peste asta, vampirul Radu se intoarce sa rupa blestemul iubietei sale vrajitoarea Stephania, inchisa intr-o cutie muzicala de 500 de ani.
Sa nu mai spunem ca trenul romanesc era un expres a la Harry Potter, ca transportul se facea cu caruta iar universitatea avea sediul in Castelul Huniazilor.
Deci, daca vreti sa va stabiliti un nou low, va recomand filmul! Alfel, va pierdeti in cel mai prost mod posibil aproximativ doua ore din viata.
Poftiti si trailerul:

Pe curand...

Comentarii

  1. Te-ai uitat de curiozitate sau nu ai banuit cat de prost e? Eu numai cat ma uit la poster si citesc numele lui imi vine sa-i impusc. Si... univ. Radu? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. am citit despre ce e vorba, am banuit ca e prost dar nu credeam ca atat de prost. dar m-am uitat pana la capat la el sa vad cat de low poate sa ajunga

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai de inima mea. De curand mi-am amintit de un film prost cu varcolaci vazut acum multi ani pe calculator (mie imi plac subiectele vampiri/varcolaci) si dat de curant la TV (mai aprind din cand in cand si magaoaia asta sa vad de mai functioneaza). Cred ca Blood&Chocolate se cheama, e despre o gagica venita in Romania in cautarea ... (nu mai retin). Ei se dovedeste ca ea este varcolac la fel ca cei dintr-o comunitate ascunsa din Bucuresti. E de rahat filmu, prost facut si pueril, efecte idioate si scenariu tare aiurea. De atunci sunt foarte grijulie cu filmele despre legende vechi, ma interesez bine inainte de a pierde doua ore aiurea (desi am mai pierdut de-a lungul vremii si nu-s mandra, poate de aia acum incerc sa "recuperez").

    RăspundețiȘtergere
  4. mie mi-a placut filmul ala si iti zic si de ce. regizorul a spus ca a ales Bucurestiul nu ca decor ci ca personaj. Si imaginile din Bucuresti sunt atat de frumoase, il promoveaza bine ca oras. Si ala e un film jucat bine, cu o actiune cat de cat logica. Asta e mai prost ca filmele cu adolescenti de ultima clasa. Trebuie sa il vezi ca sa vezi cat e de prost scenariul, jocul actorilor si montajul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oarecum de acord cu tine, nu e chiar cel mai prost film vazut vreodata si e fain ca promoveaza orasul Bucuresti. Se putea insa, pe baza acelui subiect, sa fie facut un film mult mai fain. Probabil a fost un film cu buget mic.
    Cat despre filmul prezentat de tine te voi crede pe cuvant, nu cred ca vreau sa-l vad. :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare