Cade!

Pe la ora 11 am primit un telefon: Horea, a cazut un copac si ti-a lovit masina. Dar nu e foarte grav.
M-am imbracat repede si am coborat in parcare. Asa era, un copoac fusese smuls din radacini de vant si cazuse peste aripa masinii. Era destul de greu de ridicat si erau sanse mari sa lovim si masinile ce erau parcare langa mine.
Prima data am sunat la presa. Cunosc o tipa, ce imi ia maine interviu pentru TVR 3, cu plecarea in Japonia, si am sunat-o pe ea sa ii zic. Ea a sunat la redactia stiri ce trebuiau sa ma sune, dar nu a mai sunat nimeni.
Se adunasera o droaie de gura casca, pe langa cei ce ii cunosteam, a trecut si politia, care a incetinit si a plecat mai departe asa ca m-am hotarat sa sun la 112.
Buna ziua, mi-a cazut un copac pe masina! si mi-au inchis telefonul in nas. Mai sun odata. De data asta mi se face legatura la serviciul descarcerare. Le explic ca nu e o avarie mare, dar ca nu pot muta copacul ca e greu. In 20 de minute ajung si baietii, echipati de accidente rutiere. Se uita la masina, se uita la copac si incep sa rada. Treaba asta puteam sa o facem si noi! - asta e primul lucru pe care ni-l spun. Si de ce s-o facem noi? Pai imi trebuie o constatre ceva, cu care sa merg apoi la politie, la asigurare, imi trebuie o dovada. Macar de asta sunt acolo.
Mai urmeaza inca 15 minute in care se chinuie sa scrie un proces verbal pe motiv ca nu gaseau incadrarea: a cazut un copac. In schimb exista incadrarea: au cazut obiecte cosmice in toate acele categorii.
Acum trebuie sa merg sa caut pe cel de la daune, dar maine ,ca azi e deja prea tarziu si nu il mai gasesc.
Noroc ca nu e lovita tare.
Pe curand...

Comentarii

  1. Nesimtiti, astia ar fi in stare sa te intrebe de ce nu repari singur si liniile rupte de inalta tensiune (cred).

    RăspundețiȘtergere
  2. sa-i fi vazut ce glumite aveau pe ei si ce la bascalie vorbeau. si cand le-am zis politistilor ca au mai trecut odata si ca nu s-au oprit am dat in balbe si s-au scos ca aveau o interventie.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare