De ce blog?

Am primit o leapsa de la Ancuta si mi se pare foarte interesanta. O onorez un pic mai tarziu pentru ca 24 de ore nu am avut internet.

1. Când ai început să scrii online? Am inceput sa scriu pe blog pe 25 septembrie 2007, dupa o discutie cu o prietena de-am mea, ce pe vremea aia abia incepuse si ea sa tina un blog, dar s-a lasat de el anul trecut.

2. Ce te motivează să scrii pe blog? Cred ca numele blogului , "In cautarea Eului pierdut", spune cel mai bine ce ma motiveaza. Am inceput sa scriu cand nu stiam unde sunt, si ce caut acolo, si oarecum m-am regasit punandu-mi gandurile pe tapet. Avand in vedere ca am fost scriitor, si candva am scos o carte ce a fost si premiata, blogul a fost modul in care am spus: nu am renuntat la scris, trec printr-o faza, cand voi avea inspiratie ma voi lasa de joaca online si voi trece din nou la proza. Inca nu s-a intamplat asta, dar astept inca ziua. Inca ma mai caut...

Apoi in 2008, pe 15 ianuarie am inceput un blog de fotografie.: "Joaca de-a fotografia"Pe blog apar fotografii neretusate, facute de mine. La incept au fost flori, peisaje si compozitii, de vreo doi ani sunt fotografii din excusiile prin tara, fotografii ce imi sustin jurnalele de calatorie.

In octombrie 2008 am inceput un blog de nisa, "Povesti Urbane", pasionat de orasele in care traiesc si povestile lor, insa am scris doar 8 articole in 2008 si 3 in 2010. Nu l-am inchis pentru ca astept sa gasesc povesti pentru el.

3. Cum reacţionezi la comentarii negative? Daca sunt semnate sunt ok. Dar daca sunt anonime si aberante ma enervez de mor. Oricum ma enervez, dar pe cele anonime si aiurea (de la frustrati ce nu au curajul sa spuna cine sunt) nu le accept. Parerile mele, fiind subiective, pot deranja pe multi si de aceea le accept parerea, dar cum eu am curaj sa spun cine sunt astept si de la ei macar atat.

4. Care a fost ideea iniţială de la care ai pornit? Dupa cum am scris si mai sus, a fost un joc psihologic, de a discuta despre problemele mele, fara sa vad fata in fata interlocutorul, si a incerca sa trec peste anumite temeri. Nu am avut niciodata o tematica. Am discutat si discut despre orice imi starneste interes; fie ca imi place fie ca ma enerveaza. De la carti, filme, seriale, prieteni, situatii amuzante, filosofie, aberatii, frustrari, fericiri si razbunari, despre toate am discutat la un moment dat. E un blog de suflet si scriu despre ce ma intereseaza.

5. Ce fel de linkuri ţii în blogroll? Am un blogroll cu prieteni si unul cu blogurile pe care le citesc.

6. Cum te-a schimbat pe tine blogul? M-am maturizat mult anii astia si oarecum si prin blog.

7. Ce aşteptări ai în viitor de la blogul tău? Sa reuesc sa il tin cat mai mult timp, cu toate ca tot mai des am pauze lungi de scris, si sa ma opresc atunci cand nu mai fac asta cu drag.

8. Cât despre cititorii/vizitatorii acestui blog? Le multumesc ca trec pe aici ori de cate ori vad linkul la status sau pe facebook sau isi aduc aminte de el

Pe curand...

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare