Treceți la conținutul principal

Bad Judge sau Serialul nou preferat care e anulat

La inceputul fiecarui sezon, incep niste seriale noi. Anul asta au fost: Bad Judge, The Flash si Mysteries of Laura. The Flash pentru ca e cu super eroi si imi plac genul asta de serial, Laura pentru ca e un altfel de serial politis si Bad Judge pentru ca Kate Walsh. Pe Walsh am decoperit-o in Grey's Anatomy si apoi in Private Practice. 
Urmarind-o pe fb am descoperit ca o sa fie actrita principala in comedia Bad Judge, o comedie despre o femeia destul de flusturatica in viata de zi cu zi, ce pe parte profesoionala este o judecatoare foarte buna. Seralul e coprodus de Chad Kultgen, unul din cei mai controversati autori americani, autor al articole, studii, carti despre sexologia americana.
Serialul avea trei plusuri: Kate Walsh, producator controversat si era pe NBC, serial ce a avut unele din cele mai bune comedii (Seinfeld, Friends, 30 Rock, Community, Parks and Recreation). Din pacate NBC-ul sta foarte prost in audiente si serialul a fost anulat dupa ce s-au filmat 13 episoade.
Asa, ca in fiecare an, Bad Judge a fost marea mea dezamagire fata de publicul american care nu a stiut sa aprecieze o comedie misto, cu aluzii si stereotipuri sexuale, o comedie inteligenta ca toate comediile postului paun. Si astfel, Bad Judge este primul serial din sezonul asta ce se termina. Urmeaza Parks and Recreation si Cougar Town.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...