Bad Judge sau Serialul nou preferat care e anulat

La inceputul fiecarui sezon, incep niste seriale noi. Anul asta au fost: Bad Judge, The Flash si Mysteries of Laura. The Flash pentru ca e cu super eroi si imi plac genul asta de serial, Laura pentru ca e un altfel de serial politis si Bad Judge pentru ca Kate Walsh. Pe Walsh am decoperit-o in Grey's Anatomy si apoi in Private Practice. 
Urmarind-o pe fb am descoperit ca o sa fie actrita principala in comedia Bad Judge, o comedie despre o femeia destul de flusturatica in viata de zi cu zi, ce pe parte profesoionala este o judecatoare foarte buna. Seralul e coprodus de Chad Kultgen, unul din cei mai controversati autori americani, autor al articole, studii, carti despre sexologia americana.
Serialul avea trei plusuri: Kate Walsh, producator controversat si era pe NBC, serial ce a avut unele din cele mai bune comedii (Seinfeld, Friends, 30 Rock, Community, Parks and Recreation). Din pacate NBC-ul sta foarte prost in audiente si serialul a fost anulat dupa ce s-au filmat 13 episoade.
Asa, ca in fiecare an, Bad Judge a fost marea mea dezamagire fata de publicul american care nu a stiut sa aprecieze o comedie misto, cu aluzii si stereotipuri sexuale, o comedie inteligenta ca toate comediile postului paun. Si astfel, Bad Judge este primul serial din sezonul asta ce se termina. Urmeaza Parks and Recreation si Cougar Town.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare