Tu cand te-nsori?

Ori de cate ori ajung acasa si are loc o intalnire de familie, fie ea o masa onomastica, o masa de sarbatori, o pomenire sau o nunta ori un botez, intrebarea tuturor catre mine e: Tu cand te insori?
Intrebarea asta ma scoate din sarite si niciodata nu stiu cum sa raspund ca a doua oara sa nu ma mai intrebe. In primul rand nu sunt cel mai mare barbat din familie care nu e insurat si de obicei persoana care ma intreaba e mama de burlac de 33 de ani. Daca ea se simte cu musca pe caciula ca baiatul ei nu e insurat, de ce trebuie sa ma insoare pe mine?
Nu sunt fanul casatoriilor si cred ca mai am timp pana sa fac asta. Plus ca la noi in familie e un trend sa ne casatorim mai tarziu, cam pe la 35 de ani, deci nu inteleg unde e graba sau de ce ii doare ca eu nu sunt insurat. Nici nu am un serviciu sau o situatie financiara buna ca sa ma insor.
Insa weekendul trecut am fost intrebat de insuratoare de un prieten de familie. El parea un om deschis la minte, tata de doi baieti ce isi vedea de treaba lui. Cum m-a vazut, m-a si intrebat de insuratoare. Ce-i drept baiatul lui mai mare e insura, si ala micu, care e mai mic ca mine cu 1-2 ani, se insoara la anul. Felicitari, Dar lasati-ma pe mine in pace.
Nu ma insor si nici nu ma barbieresc de tot. Barba de 2-3 zile e ceea ce port si daca nu va place, nu va uitati la ea.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare