Treceți la conținutul principal

Depre Birocratie in Romania

Azi am avut ceva treaba la BT Asigurari. De la asiguratorul meu din bacau, stiam ce sediul BT e pe Bucsinescu. Ajuns acolo am aflat sa sediul s-a mutat la World trade Plazza, la Hotel Europa. Acolo a inceput cosmarul. Ditamai sediu de Birouri nu avea un avizier in care sa anunte unde si cum sunt birourile de firme. am cautat etajul 2 de am inebunit, pentru ca acolo unde eram era Mezanine 1 si 2 si mai sus erau etajele 1 si 2, pe unde ajungeai cu un lift ce nu avea lumina. in schimb era frumos. Expozitie de pctura, dar organizare nexa. Nu exista o receptie ci doar irul si nu stiai unde sa te duci.
Cu chiu cu vai, de la Banca transilvania am aflat unde e sediu BT Asigurari, iar acolo am dat de un alt specimen, la fel ca in bacau, care m-a luat la misto, ca lui nu i se pare ca masina e zgariata n parcare , ca la ce service ma duc, ca la reprezentanta nu merge, dar nici altul nu imi recomanda.
Am piedut jumatate de zi, cautand un sediu si completand formulare ca sa nu rezolv nimic. O sa primesc un telefon pentru ca se pare ca exista o problema la Bacau, cu nu stiu ce neplata.
Nu am fost la scoala, abia am apucat sa mananc si sunt frant.
Asta face birocratia din noi.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...