Treceți la conținutul principal

Doua saptamani pline de petreceri studentesti

Joi a inceput Studfest- Singura sesiune asteptata. Timp de o saptamana vor fii concerte, si tot felul de activitati pentru studenti. Apoi, de vineri incepe Zilele studentului iesean, ce a fost amanat cu o saptamana datorita Studfestului, si inca o saptamana de activitati si petreceri la care sigur ma voi duce. Apoi va venii sesiunea si gata distractia. Si sa nu uitam ca in acelasi tim au loc si activitati cu ocazia Iasi 600.
Dar ar fii bine sa expli ce insamna fiecare festival in parte. Festudis e unul din festivalurile organizate de CCS Iasi care a ajuns la editia a VIIa. E singurul festival la care organizatiile studentesti se implica activ in organizare alaturi de CCS.Zilele studentului iesean este un eveniment aparut peste noapte, intr-un an electoral, cand si abonamentul la mijloacele de transport pentru studenti s-a iefinit, facut de un Birou de prin Tudor, in preuna cu Primaria Iasi. Un recor nou ce vrea sa se afirme si un primar ce vrea sa isi pasteze scaunul. Ce-i drept e festivalul ligilor si UTI are mai multa implicare aici decat la Festudis. Mai multe informatii despre activitati aici
Inca exista rac a asta intre universitati in iasi. Cuza cu Agronomia si UMF-ul impotriva UTI. Si nu inteleg de ce. Ei au Copoul sa ne lase pe noi in pace, cu Tudorul nostu. (Asta pentru ca citeam un articol a unui tip del a CCS iasi si spunea ca cei de la UTI nu au ce cauta acolo. Hello! E Casa de Clultura a Studentilor. Punct. NU a Studentilor de la Cuza, UMF si Agronomie.(Cred ca e cam varza articolul asta))
Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...