Doua saptamani pline de petreceri studentesti

Joi a inceput Studfest- Singura sesiune asteptata. Timp de o saptamana vor fii concerte, si tot felul de activitati pentru studenti. Apoi, de vineri incepe Zilele studentului iesean, ce a fost amanat cu o saptamana datorita Studfestului, si inca o saptamana de activitati si petreceri la care sigur ma voi duce. Apoi va venii sesiunea si gata distractia. Si sa nu uitam ca in acelasi tim au loc si activitati cu ocazia Iasi 600.
Dar ar fii bine sa expli ce insamna fiecare festival in parte. Festudis e unul din festivalurile organizate de CCS Iasi care a ajuns la editia a VIIa. E singurul festival la care organizatiile studentesti se implica activ in organizare alaturi de CCS.Zilele studentului iesean este un eveniment aparut peste noapte, intr-un an electoral, cand si abonamentul la mijloacele de transport pentru studenti s-a iefinit, facut de un Birou de prin Tudor, in preuna cu Primaria Iasi. Un recor nou ce vrea sa se afirme si un primar ce vrea sa isi pasteze scaunul. Ce-i drept e festivalul ligilor si UTI are mai multa implicare aici decat la Festudis. Mai multe informatii despre activitati aici
Inca exista rac a asta intre universitati in iasi. Cuza cu Agronomia si UMF-ul impotriva UTI. Si nu inteleg de ce. Ei au Copoul sa ne lase pe noi in pace, cu Tudorul nostu. (Asta pentru ca citeam un articol a unui tip del a CCS iasi si spunea ca cei de la UTI nu au ce cauta acolo. Hello! E Casa de Clultura a Studentilor. Punct. NU a Studentilor de la Cuza, UMF si Agronomie.(Cred ca e cam varza articolul asta))
Pe curand...

Comentarii

Postări populare