Treceți la conținutul principal

Nervi

Am nervi. As fii vrut sa fac CEVA azi, sa scriu finalul la "Egocentrum", sa imi fac caietul la beton, la topo sa fac ultima lucrare, sa modific ceva la plansele in Autocad dar nu am chef. Sunt obosit si vreau sa dorm. De ce nu o fac? Zilele studentului Iesean se incheie azi. Un jeg de festival plin de rateuri, azi si-au zis sa incheie cu o petrecere campeneasca in parcarea de la T6-T7, mai exact in capul meu. Plin de tarabe si mici, din care nu as manca pentru ca au stat toata ziua in praful de aici si in soare, si cica va fi Fanfara 10 prajini dar pana atunci o trupa isi chinuie talentul muzical interpretand piese celebre. Dupa fiecare melodie vorbesc cu publicul adunat sa lungeasca o bere si sa manjeasca un mic cu mustar, si cer socoteala de ce nu sunt aplaudati. Poate pentru ca sunt patetici. INterpretarea melodiei Hotel Cismigiu a fost sub orice critica iar acum au o problema la chitara. Incerc in timp ce scriu sa imi dau seama ce canta. OMG!!! Feonix?! Au curajul asta. Festivalul a inceput cu ei. Singurul lucru bun din tot festivalul asta. S-au gandit ca merge, poate ca daca a inceput bine sa se si termina bine.
Si cum stateam eu as prin camera, am ineput sa recitesc anumite bloguri si mi-am adus aminte ca CNA-ul a interzis spotul antenei 3, cel cu "alege-ti conducatorii cu grija" ca cica nu e bun in timpul campaniei. E cel mai genial clip (il gasiti in arhiva mea). Dar na, hai sa dam in Antena 3, ca nu pupa in cur PD-l-ul cum face o buna prietena de-am ea si cu embrionul de gagic care si-au schimbat culoarea politica pentru orice eventualitate, in caz ca primaria Bacau e castigata de acul de siguranta.
Dar incep sa nu mai aiba sens ceea ce scriu. ideea era ca CNA-ul a interzis clipul dar nu se ia de Irealitatea TV, punct net, care face campanie PD-l in jurnalele sale.
Ca sa il parafrazez pe mult prea celebrul Mircea Badea (la Mare si la munte) o sa concluzionez cu "Traimi In Romania si asta ne ocupa tot timpul" dar voi incheia cu al meu
pe curand....

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...